Z całą pewnością mogę polecić tym, którzy oczekują horroru na przyzwoitym poziomie, a nie tylko litrów sztucznej krwi. 9/10.
moja ocena rowniez 9/10 naprawde solidny horror, na tle remake'ow i innych japonskich gniotow film wart polecenia
Również polecam i wystawiam 9/10. Właściwie nie ma się w tym filmie do czego przyczepić - wszystko jest ok.
7/10
za mało akcji, sceny zmagania się z wampirami zbyt krótkie, najbardziej klimatyczna postać (boss wampirów) nic praktycznie nie robi, a przydałoby się, bo moim zdaniem wygląda najlepiej z wampirów, a jego zachowania budzą strach
za najlepszy horror roku bym tego nie uznał, ale podobał mi się
Mnie też się bardzo podobał i myślę, że mogę go spokojnie polecić. Jeden z lepszych horrorów jakie w życiu widziałem.
mogę cię pocieszyć na takim poziomie uda ci się w życiu obejrzeć jeszcze kilka takich majstersztyków
Na szczęście jeszcze można obejrzeć dobry horror, w którym fabuła jest inna od całej reszty. Polecam.
No to fakt, że film nie bazuje tylko na okrucieństwie i pokazaniu jak się flaki wylewają, ale samą akcją buduje niezłe napięcie. Jest naprawdę ok!
Ci, którzy po prostu mają ochotę na dobry horror w kinie na pewno nie będą zawiedzeni, bo film świetny!