30 dni mroku

30 Days of Night
2007
6,2 45 tys. ocen
6,2 10 1 44750
5,6 17 krytyków
30 dni mroku
powrót do forum filmu 30 dni mroku

Knot...

ocenił(a) film na 3

Co za słabizna dawno nie widziałem tak kiepskiego filmu o wampirach.
Aż człowiek tęskni za Wywiadem z wampirem.

rony123

Najgorszy film o wampirach, jaki widziałem. Kompletny bezsens: co robią na Alasce wampiry w garniturach i jesionkach? Skąd się tam wzięły? Po co główny bohater zmienia się wampira na pół godziny przed wschodem słońca? Przecież wystarczyło poczekać, itd, itp. Głupota goni głupotę. 2/10

ocenił(a) film na 9
Franio

Z tego co wiem, to w tej miejscowości zapada mrok na 30 dni, stąd też wampiry. Wampiry również nie czują chłodu, więc nie przeszkadza im to, że są w garniturach i jesionkach.

"Po co główny bohater zmienia się wampira na pół godziny przed wschodem słońca?"- Otóż inaczej nie mógłby ich zabić. Sam widziałeś, że dostały się do tej budowli, w której wszyscy byli, więc gdyby się nie przemienił w wampira, to by nikogo nie było.

ikaros

Niestety w porównaniu do "Wywiadu z wampirem" to jest kompletne dno i klapa.

ocenił(a) film na 6
rony123

no nie przesadzaj mójwiąć że to najgorszt film o wampirach a zmierch i pamiętniki wampirów przy tych produkcjach ten film to arcydzieło , zgadzam się że nie jest to produkcja warta zapamiętania na dłużej ale miano najgorszego filmu o wampirach ma zmierzch i raczej długo go nikt nie przebije.