30 dni mroku

30 Days of Night
2007
6,2 45 tys. ocen
6,2 10 1 44750
5,6 17 krytyków
30 dni mroku
powrót do forum filmu 30 dni mroku

Omg

ocenił(a) film na 9

Ludzie czego taka mała średnia dobry klimat nadto własny język wampirów dobra gra aktorska doskonały wygląd wampirów nieprzesadzone efekty dlamnie ten film jest 8/10.

yoqu

Eeee,a po polsku??
Cztery razy czytałem to co napisałeś ale zupełnie nie jestem w stanie tego zrozumieć.Nawet próbowałem powstawiać znaki interpunkcyjne pomiędzy słowa (bo zdaniami się ich nazwać nie da) ale i tak nie byłem w stanie ułożyć z tego niczego logicznego.
To jest jakas łamigłówka??
"Ludzie czego taka mała średnia" - zakładam,że to jest zdanie ale co do cholery znaczy??
Reszta po wstawieniu znaków interpunkcyjnych oddzielających treść od siebie zaczyna mieć jakiś sens choć i tak cztery razu musiałem to przeczytać żeby zrozumieć.
Proszę tylko o tłumaczenie "Ludzie czego taka mała średnia" bo za cholere nie mogę tego odszyfrować a bardzo mnie intryguje co chiałes nam przekazać.:P

ocenił(a) film na 6
Chamelleon

trzeba mieć problemy z komunikacją, ale już spieszę z wyjaśnieniem:

"Ludzie, dlaczego taka mała średnia?!" - odnosi się do tego, że piszący ten wątek jest zawiedziony ocenami dawanymi temu filmowi..

.btw,
ja jeszcze nie oglądałam tego filmu, ale na pewno to uczynię w najbliższym czasie, bo komiks mi się nawet nawet, podobał :)