Co to w ogóle było? Sama koncepcja bardzo ciekawa, początki działalności potworków też, ale później, to już wielka kicha. Operator wymachiwał kamerą na lewo i prawo, krew lała się strumieniami, gościu machał siekierą wręcz obryzgując widzów posoką... A zakończenie? Jakże romantyczne... Sorki, może niektórzy poczują się urażeni moją opinią, ale takie są moje odczucia po powrocie z kina. Żeby było lepiej, to jeszcze kobietę na ten film zabrałem :/. Kicha!
O to wpadłeś stary.Przypomniałeś mi moją przygodę z Oszukać przeznaczenie...:)
Kochanie zabierz mnie do kina na coś romantycznego,
nie ma sprawy
wybierz coś i wybrała,dziubek czy to napewno ten film tak tak napewno
Ci się spodoba.Ok,poszliśmy.Po 15 min.Możemy już wyjść??
Mówiąć efekty były dobre,fabuła też,rozwijała się tak,że z kiażdą
chwilą czułem jak sciska mnie za ręke.
Ogólnie film dobry
hehe to dobry jestes:D z kobieta do kina na to:) hmm wedlug mnie to strata kasy;p obejzec mozna jak sie czlowiek nudzi;p film sredni, malo straszny, moze po czesci przypomina sztorm stulecia... tylko tam o co innego chodzilo:) i sztrom byl chyba lepszy. chyba napewno;p :)
oo żal ... film był bardzo dobry wielu moim znajomym sie podobał i uwarzają że jeżeli ktoś pisze ze ten film jest do niczego sam jest do ...dupy ;]
Według mnie był dobry, klimat niezły, taki trochę "kingowy".
Oparty w głównej mierze na atmosferze napięcia, bohaterowie uciekają, kryją się, kombinują jak przeżyć. Fajnie jest.
Postaci wampirów są bardzo ciekawe wizualnie.
Ktoś gdzie tu napisał o drastycznych scenach ucinania głów. Są takowe i nie są przyjemne ale jak inaczej zabić wampira ? ;)
Jak dla mnie jeden z lepszych horrorów.
Już nawet nie o to chodzi. Najśmieszniejsza w tym filmie była logika myślenia bohaterów;P.
Sprecyzujesz tą logikę myślenia? Film jak dla mnie dobry, ale oczekiwałam czegoś lepszego. Jeden z wampirów przypominał mi Szymona Majewskiego ;D
Ja myslalam rowniez ze bedzie lepszy. A tak to raczej obrzydliwy niz straszny, nie wiem kogo oni chca wystraszyc latajacymi glowami, lejaca sie krwia czy znecajacymi sie nad czlowiekiem wampirami