Ja tam wolę Zmierzch, bo jest to film nie o tym jak wampiry wyżynają innych , tylko o tym , że wampiry są fajne ( przypominam, że w Zmierzchu są też złe wampiry). Oczywiście ludzie o takim poziomie inteligencji, chcieliby tylko, aby na ekranie wszyscy się nawzajem rżnęli i, żeby dowartościować się takimi filmami, od których inym chce się zwracać. I tyle.
wampiry nie są fajne.
wampirom nie jest fajnie.
zaś popkulturowe gnioty, w których wampiry przedstawia się jako fajne są niefajne właśnie.
jak chcesz dziewczynko filmy bez zabijania to nie ogladaj gatunkow posiweconych wampirom, wampir byl i bedzie zawsze krwiozerzym lowca, ktory ma w glebokim powazaniu ludzi, a takie gowna jak zmierzch tylko sie osmieszaja.
buhahaha powinni tu jakieś ograniczenie wiekowe wprowadzić, po rejestracji wysyłasz xero dowodu albo coś w tym stylu.
"aby na ekranie wszyscy się nawzajem rżnęli" O cholera, nie widziałem filmu o wampirach w, którym się wszyscy nawzajem rżnęli. Czy ja coś przegapiłem ?? :P
Polecam to http://www.filmweb.pl/f39722/Opowie%C5%9Bci+z+krypty+-+orgia+krwi,1996 ;)
panowie panowie spokojnie to pewnie 10 letnia dziewczynka nie dziwcie sie ze nie wie co to horror i jakie powinien zawierac elementy (flaki przemoc krew i brutalnosc:P)
pozdro a ty martynamyszka9 obejrzyj lepiej animal planet bo takie filmy jak zmierzch sa zrobione tylko po to zeby takie dzieci i nieco starsze od ciebie obklejaly sobie sciany mega przystojnym (:P) aktorem i robily sobie sieczke z mozgu
pozdroooo