Właśnie ja też to widziałam ze dwa lata temu a tu widzę w Multikinie na maratonie horrorów premiera :D Takie rzeczy to możliwe tylko w Polsce :D
właśnie, ciekawe, dlaczego tak późno puszczany jest w Polsce...
też byłam zaskoczona, jak zobaczyłam datę premiery na świecie.
Myślałem, że nie dowidzę. Matko od 30 kwietnia w kinach... Ja juz zdążyłem o tym filmie zapomnieć. Co nie zmienia faktu, że to dobry horror. W swojej klasie jeden z lepszych.
Nom zgadzam sie z tobą też oglądałem ten film juz dawno temu :/
to jakaś kpina żeby film pojawił sie dopiero 2 lata po premierze światowej w polsce...
Kiedy zobaczyłam zwiastuny w telewizji to myślałam, że chodzi o inni film. No, ale niby wszystko się zgadzało. Zaglądam tu i... dżizes! To aż 2 lata! Nawet nie rok. Naprawdę już mogli sobie odpuścić, kto chciał ten już dawno obejrzał.
Sam się zdziwiłem cóż to za manewr z tą premierą:) , zaglądam a tutaj Pan Josh w roli głownej, tytuł podobny do "30 Dni - Nocy", myślę część druga:D po 3 sekundach zauważyłem datę premiery w USA i wszystko stało się jasne:).
Film bardzo dobry, zatem polecam, jak wiadomo w kinie filmy ogląda się lepiej także obejrzeć można;)
ja podobnie i jakoś mnie nie powalił, nawet nie pamiętam czy dotrwałem do końca, ale polska premiera to jakaś pomyłka