30 dni mroku

30 Days of Night
2007
6,2 45 tys. ocen
6,2 10 1 44752
5,6 17 krytyków
30 dni mroku
powrót do forum filmu 30 dni mroku

___Zajebiste____
Film spełnił moje wymagania.

ocenił(a) film na 4
Spellek123

dlatego ze downy nie maja duzych wymagan..

Film w ogole nie jest straszny - daleko mu od tego zeby byl zajebisty

ocenił(a) film na 9
tehartist

Powiedz mi jaki film grozy [horror] jest na jego poziomie oprócz tych co znam

ocenił(a) film na 2
Spellek123

je*nij sie w łeb, na polsacie o 19 już lepsze filmy lecą...

ocenił(a) film na 9
svek91

Ty go w ogóle oglądałeś.
Opisujesz a nie oglądałeś .

ocenił(a) film na 5
svek91

To oglądaj filmy na polsacie gnojku i się nie wypowiadaj jak chcesz tylko prowokować.

hadr1el

film dobry i przyjemnie się go ogląda, straszny nie jest, ale jak dotąd tylko The Ring mnie jako tako przestraszył:P polecam, a wypowiedzi dwóch osób powyżej świadczą tylko i wyłącznie o ich poziomie intelektualnym wiec nie należy ich brać pod uwagę;]

ocenił(a) film na 5
gavier

jeśli chcesz się czepiać mojego poziomu intelektualnego, to przeczytaj tą wypowiedź o tym filmie mojego autorstwa:
http://www.filmweb.pl/topic/1127491/Jak+dla+mnie+film+jest+%C5%9Bwietny.html
Mnie po prostu denerwują wypowiedzi takich osób, które nie oglądnęły nawet filmu i się wypowiadają, albo robią to w sposób wulgarny :P

ocenił(a) film na 2
hadr1el

TAk się składa, że pisałem to 2h po seansie w kinie. Film beznadziejny, a jeżeli przeraził cię the ring to już nie mam wątpliwości kogo straszy takie gówno jak 30 dni nocy. Oglądałem ten szmatławiec na maratonie i był to najgorszy film jaki kiedykolwiek puszczono w kinie. Filmu nie oceniam bo nie ma oceny 0 na którą w pełni zasługuje ten 'film'. A co do maniaków tego filmu i jego zaciekłych obrońców... to jest forum, i moją recenzją jest to, że ten film to jedno wielkie, rzadkie, gówno. I chvj mnie obchodzi wasza opinia na temat mojej wypowiedzi. Każdy ogarnięty kinoman twierdzi, że na film szkoda po prostu czasu, ale dzieci, którym wpadła kupa w majtki podczas oglądania tego syfu wiedzą lepiej...
bez odbioru. z debilami się nie kłócę.

ocenił(a) film na 5
svek91

więc przestań w końcu gadać do lustra szmaciarzu

ocenił(a) film na 2
hadr1el

I po co debilu na mnie najeżdżasz? Idź pooglądaj swoje bajeczki jak the ring albo 30 dni mroku i zamknij już mordeczkę. Ludzie, którzy zachwycają się tym filmem są w mniejszości. Film do bani, nie polecam, i zdecydowanie się dziwie skąd się biorą tacy ludzie, którzy zaciekle go bronią.

Spellek123

Przeprasza bardzo ale w reklamie mowia jeden z najlepszych horrorow ostatnich lat... chyba komediii.
ten film wogole nie byl straszny tylko durny a wampiry wygladaly na osoby ktore mialy ponizej 5 IQ.
zawiodlam sie bardzo i juz wole te blyszczace w sloncu.
a bez watpienia jednym z najlepszych filmow o wampirach jest
Wywiad z Wampirem z 1994 roku