30 dni mroku

30 Days of Night
2007
6,2 45 tys. ocen
6,2 10 1 44750
5,6 17 krytyków
30 dni mroku
powrót do forum filmu 30 dni mroku

podobno o gustach sie nie dyskutuje co ma ciągle miejsce na łamach filmweba,moim zdaniem wystarczy napisac ze akurat coś mi nie podeszło bo jest na przykład nie w moim guście zamiast na siłe wynajdowac kolejne błędy mniemane i mankamenty i obrzucac się co i rusz gównem wszelakim,każdy czerpie ze swojego bagażu doświadczeń i kazdy jest inaczej ukształtowany psychicznie więc za cholere nie wyczaisz czemu ciebie rusza to co innych nie rusza i na odwrót,chyba to elementarna odpowiedz na pytanie odwieczne filmwebowiczów dlaczego?dlaczego ten zajebisty film tylko mi sie podobał?dlaczego ta kupa totalna tylko mi się nie podobała?dlaczego wszyscy piszą że to zajebisty aktor/aktorka a przecież wyraznie widac ze to totalne beztaleńcie?dlaczego dlaczego dlaczego?a kogo to obchodzi?mi sie 30 dni ciemności podobało i tyle,gówno komu do tego dlaczego,może na przykład dlatego że nie oglądali takich rewelacyjnych horrorów jak na przykład żer dla bestii?a co do twierdzen niejakiej charlotty że nie ma nieśmiesznych horrorów wszystko zależy od horroru i oprawy w jakim sie go ogląda,proszę cię bardzo,załóż sobie dobre słuchawki usiądz sobie ciemną nocą sama w ciemnym pokoju i zarzuc na przykład 6 zmysł,13 duchów,oko,lustra,1408,innych, ewentualnie pare innych dobrych pozycji,chciałbym cie wtedy poobserwowac z boku i zobaczyc jak chichoczesz,jakoś nie sądze zeby ci sie udało

ocenił(a) film na 4
gruja

6 zmysł, 13 duchów, oko, lustra, 1408?? zgadzam się z tym[ aprzynajmniej z dwoma filmami z tych które wymieniłeś] ze są dobre. ale zeby straszne? Możliwe. Ale jakoś nie potrafie tego zauważyć. Jeśli mam oglądać jakiś film to wyobraź sobie że najczęściej oprawa jest taka jak powinna być. a jakoś do tej pory nie znalazlam takiego który by mnie przestraszył. I nadal uważam że większość horrorów jest poprostu śmiesznych. To nie moja wina że poprostu mnie to nie rusza[chodzi mi np: o jakieś 'krwiożercze wampiry' i inne takie.]

"charlotte i spółke" kogo niby masz na myśli? bo jakos niewydaje mi się żebym działała w jakiejś 'spółce'

Pozdrawiam, Charlotte

CharlotteSP

jak chcesz sie bac to olej horrory przyjedz do mnie do bronxu my ci już załatwimy oprawe i temu wyżej też

kto oglada filmy w słuchawkach kup se głośniki człowieku że ty ogladasz filmy samemu bo nie masz z kim to nie każdy też tak musi a noc jest od spania hehehe

i nie odpisujcie bo juz wiecej nie wejde na komentarze do tego filmu nara

ocenił(a) film na 4
Bzium_3

To nie wchodź :P