Po obejrzeniu zwiastunów, przeczytaniu opinii odczuwam bardzo silne przekonanie, iż film nie będzie miał średniej
wyższej niż 6,9 . Nawet z chęcią bym coś takiego obstawił, lecz ze względu na to że to zwykły serwis filmowy, raczej
żaden bukmacher nie uzna takiego zdarzenia. A szkoda. Czuję, że mógłbym wygrać...
Raczej przekroczy. Banda niedojrzałych psychicznie nastolatków rzuci się, i będzie oceniała na 9-10/10, bo film "Super" i "Łał".
Ale po co tak ostro? Przecież nie od dziś wiadomo, że film powstaje tylko po to, żeby ludzie się odprężyli, a nie dla poszerzenia horyzontów. Osobiście liczę na dobrą zabawę, coś rozluźniającego i mam nadzieję, że tego nie schrzanią.
Jak sobie uważasz. Mnie średnia mało zresztą obchodzi, więc nawet jeżeli, to co z tego :P
powiedział dojrzały psychicznie starzec w wieku 25 lat zgadłem ?:) Wyjdź z domu pogadaj z ludźmi zobacz świat w jakim żyjesz a nie siedzisz w domu wmawiasz sobie że jesteś jedyny i najlepszy. Film stricte jako lekka widowiskowa "rzeźnia" a ty spinasz poślady jak gej przed badaniem odbytu.
Jak na razie, to jedyną "spinającą poślady" osobą w tym gronie jesteś Ty. Nikogo nie obrażałem, tylko stwierdzałem prosty fakt. Tak samo, jak nie wmawiam sobie, że jestem "jedyny i najlepszy". A z domu wychodzę codziennie, więc widzisz, ile wart jest Twój post.
Tyle ile twój o niedojrzałych psychicznie nastolatkach. Jeżeli stwierdzenie że w Polsce mamy samych nie dojrzałych psychicznie nastolatków uważasz za całkowicie normalne i nie negatywne to gratuluje inteligencji :) Awatar widzę nie jest przypadkiem :)
Uważasz sie za lepszego bo nie dał byś temu filmowi dobrej oceny mimo iż nawet go nie widziałeś. Wnioskując z twojej wypowiedzi wmawiasz sobie że jesteś genialniejsi niż wszyscy nastolatkowie w Polsce.
Zanim napiszesz kolejny post, naucz się czytać ze zrozumieniem. I przestań dopowiadać sobie coś, czego nie ma.
Przeczytaj, to co samodzielnie napisałeś. Może nawet kilkukrotnie. Zapewne znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Miłej lektury:)
Chłopie koleś uważa że wszyscy nastolatkowie w Polsce są niedojrzali psychicznie i ty mi mówisz że to ja sączę jad? Ja odsyłam do lektury wypowiedzi pana do którego się zwracałem może coś zrozumiesz.
Również proponuje przeczytać moje wypowiedzi. Skomentowałem jego głupie wpisy w sposób negatywny, tu się zgodzę, ale na pewno nie sączyłem jadu. Żadnego przekleństwa nie użyłem w pokazaniu jego głupoty i wytknięciu jego beznadziejnych wpisów na temat filmu który jeszcze nie wyszedł na ekrany kin. Bez pozdrowień.
Hej,nie przypinaj łatek wiekowych,jak nie masz pewności ;-)
Można być naprawdę dojrzałym psychicznie mając 25 lat.
A ja spytam - czy lepszy od I części ?
Więcej akcji, jeśli tego od filmu oczekujesz zanim udasz się do kina, to będziesz zachwycony.
PS : Mam 23 lata, jestem dojrzały emocjonalnie, więc czym kieruję swoją ocenę? Pewnie tym czy podobał mi się film a nie tym ile mam lat. Pozdro.
Bez przesady, mam swoje lata i lubię dobre kino, ale z chęcią pójdą na taki rozrywkowy 'heroiczny film', popłaczę znowu nad śmiercią głównego bohatera i będę się jarać efektami specjalnymi i jak mi się spodoba, to będzie i 9-10, ale to wcale nie oznacza, że jest na tym samym poziomie co o wiele lepsze filmy :)
Nie popłaczesz, bo Temistokles umarł na długo po wydarzeniach przedstawionych w filmie, i to z przyczyn naturalnych.
Z przyczyn naturalnych LUB przez samobójstwo, dokładna przyczyna nie jest znana, bo zapiski z tamtych czasów mają dużo rozbieżności.
Ja to samo, oglądam filmy dla zabawy, dla rozrywki. A wiele osób ocenia je jakby im za to płacono i robią wszystko żeby inni poznali ich opinie. A takie filmy rozrywkowe przydają się np po ciężkim tygodniu w robocie. Fajną opinie przeczytałem na youtube: "300 - Rise of CGI"
Z Człowiekiem ze stali też chyba tak miało być. psychiczne nastolatki, które fapają przy justice league miały zawyżać film. a średnią ma 6,6...
Fakt faktem, pomimo mocnej kampanii marketingowej, MoS okazał się filmem wybitnie słabym, więc mimo wszystko to inna kwestia.
"Człowiek ze Stali" to inna sprawa, bo był oczekiwany przez szeroką rzeszę fanów komiksu i postaci. Ten jest oczekiwany tylko przez fanboy'ów.
MoS tak samo jak kontynuacja 300 nie musi być oczekiwana jedynie przez zatwardziałych fanów. Ja nigdy nie przeczytałem żadnego komiksu, a ekranizacje ich lubię oglądać, tak samo będzie z kontynuacją 300, która wydaje się zachowywać świetną estetykę pierwszej części
Bzdura. ;) Rzuci się również inna banda równie niedojrzałych nastolatków, która zacznie oceniać film na 1, bo "lol, gunwo, same efekty zero fabuły". W ostatecznym rozrachunku się wyrówna.
prędzej euro-socjaliści co to wspierają wszelkie brudy z bliskiego, dalekiego wschodu i afryki, tak samo było z "300" film tak wku... tych euro-brudasów że zaczęli walczyć z filmem który pokazywał jak należy w Europie traktować islamskich brudasów.
Islamskie brudasy? Wtedy nawet nie istniał Islam, a ty wyjeżdzasz z tekstem jakoby Persowie byli muzułmanami. Proponuje się poduczyć historii.
Taki off-top, i wiem że mogę nie doczekać się odpowiedzi, no ale warto spróbować. Czy mamy do czynienia z legendarnym ezim39, człowiekiem który rozśmieszał wszystkich przez wiele lat? :)
może dla grupy użytkowników (np w przedziale wiekowym 14-18) zmienić skalę ocen,mianowicie 1-6 oczywiście plusy i minusy wchodzą w grę ;)
zawsze wszyscy narzekają, że zwiastuny są zawsze najlepsze bo wkładają w nie najciekawsze sceny. Więc może tutaj mamy poprawne zwiastuny czyli pokazanie kawałka opowieści a to co najlepsze czeka nas w kinie. Mam taką nadzieję ;P
To samo sobie pomyślałam. Coś czuję, że ten film będzie miał słabiutką ocenę i nie zostanie doceniony...
No i jesteśmy. 7 kwietnia, jak mówiłem poniżej 7,0 ! A nawet jeszcze nie obejrzałem. Gdybym wtedy obstawił u buka jak mówiłem pewnie tera nie siedziałbym tu przed kompem i pisał tego niusa lecz na Bahamach czy innych Bali siedział w jacuzzi z 6 laskami i popijał pinacoladę. No szkoda może next time...