uf juz mozesz startowac na profesjonalnego krytyka ! ale mam nadzieje ze byłes kinem a przed wyjsciem zaczałes przeklinac i rzucac popcornem bo jak nie to sie nie liczy
Nie, nieprawda. Ja wiem że o gustach się nie dyskutuje ale .. w końcu po to jest miejsce na tym portalu aby napisać swoja opinię.
Gdyby to była gra na kompa to bym powiedział ze świetna grafika i super rezyseria. W przypadku jednak filmu to uważam ze kaszana. Film na szczęście zacząłem oglądać w domu. Bez popcornu i przeklinania :-) , Pozdrawiam i dzięki za komentarz.
Nie ma to jak oglądać jakąś żałosną kopie z chińskimi napisami zapewne , na 19 calowym monitorze .a potem narzekać że się nie podobało..
Nie, bez napisów i w hd na 60 calach. Czy jeszcze jakieś pytania ?. Chała to chała.
Ahhaa Więc oglądasz film w jakości HD . który nawet nie miesiąc temu wszedł do kin przy czym wersja Dvd-blue ray .nie została jeszcze wydana ...bardzo interesujące.
Akker, mylisz się. Od 3 tygodni jest dostępnawersja HD 720p naprawdę dobra jakość coć z krzakami. Film jak dla mnie na 8. Pzdr
zapomniałes dodać że ta profesjonalna opinia została wystawiona po 15 minutach filmu :)
Jeszcze raz napiszę że film oglądałem przez około 15 minut. Może przesadziłem, moze to było pół godziny. Na ogół ogladam filmy do końca. Tego sie nie dało. Bardzo słaba gra aktorska, beznadziejna muzyka. Oczywiście według mojego subiektywnego zdania. Jeżeli ktoś uważa inaczej, to przecież OK.
Przekonałeś mnie. Spróbuje raz jeszcze :-) Może miałem zły humor albo co innego.
A ja się nie zgodzę: kostiumy są świetne:D. Kserkses, jego ogromna postura i majestat... mnie oczarował, ale to już w 300 można było zobaczyć. I jest jeszcze naturalnie Eva Green, ale trudno powiedzieć, czy po prostu ta aktorka ma w sobie to coś, czy dobrze grała. A tak poza tym... fajerwerki i wodotryski;).
Dla mnie również był to gniot którego nie dało się oglądać, nawet nie umywa się do 300
Zmusiłem się. Zobaczyłem cały film. Gniot totalny i chała do kwadratu. Wręcz zmniejsze mu ilość gwiazdek. A do tych co krytykowali moje poprzednie wypowiedzi - To tylko swiadczy o Waszym marnym poziomie intelektualnym.
Obawiam się, że muszę się zgodzić. Nie wystarczy zmienić czerwone pelerynki na niebieskie. 300 było nowe, świeże i przede wszystkim bardzo plastyczne. Filmy Snydera mają też bardzo charakterystyczny montaż - przede wszystkim grają detale. Tu nie zostało z tego nic. Dałem 4 z czego po jednym za każdy atrybut pani Green.