PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486130}

300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96020
5,8 31 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium

Osobiście mnie flm zmiażdżył. Polecam iść do dobrego kina 3D, usiąść głęboko w fotelu i po prostu
oglądać! WIDOWISKO NIE Z TEJ ZIEMI!

ocenił(a) film na 6
werbatin

Forma piękna, treść licha, powtarzalna, przewidywalna, amerykańska, te wzruszające teksty powtarzane w każdej wielkiej produkcji juz nudzą.
Scena seksu.. kino ryło ze smiechu. Ogólnie słabo.

ocenił(a) film na 10
procesk

Wydaję mi się, że kino nie rychło ze śmiechu ze względu na samą scenę, lecz wtedy kiedy nieśmiertelni popatrzyli się na siebie podczas 'wykwintnych' krzyków.
Oraz wtedy kiedy po prośbie przyłączenia do persów, odmówił :D

ocenił(a) film na 6
SamChilders

:) tak to było.. no i ten powrót, cóż tu powiedzieć kolegom.

ocenił(a) film na 10
werbatin

Wyjąłeś mi to z ust. Dla mnie też miazga :-)

ocenił(a) film na 8
werbatin

Byłem wczoraj na Maratonie 300 dwójka była w 3D i musze powiedzieć,że efekty były bardzo ładnie zrobione muzyka extra film godny obejrzenia podobało mi się to cofnięcie w czasie jak 300 z Leonidasem jeszcze żyło ale akacja rozgrywała się w Atenach przynajmniej pokazano inne miejsce wojny.Przemiana Kserksesa dużo tutaj fantastyki ale to może ujść hehe :P Greczynka która z nienawiści do swojej ojczyzny morduje rodaków to akurat są fajne sceny :) film podobał mi się ciągle akcja się działa ale strasznie szybko się skończył :( walki na okrętach przybywa Sparta Grecja zjednoczona Artemizja ginie i koniec filmu hehe spodziewałem się,że walka będzie dłuższa ale jeśli będzie trzecia część to będzie super :) jeśli nie to ostro się zawiodę na tym filmie :) film oceniam 8/10 bo mimo,że na serio jest wporządku to czegoś mi w nim zabrakło jednak :( :)