To taki film którego nie trzeba kontynuować. Nie mają już pomysłów?
Nie mam jakiegoś nawyku się przyczepiać się. Na prawdę tak uważam. Dlaczego mieliby to nagle kontynuować?
to nie jest kontytuacja, tylko prequel. opowiadać będzie o początku wojen grecko - perskich (m.in. bitwa pod maratonem) - stąd w obsadzie postać Dariusza, króla Persji, ojca Xerxesa. Wydarzenia będą pewnie miały miejsce 10 lat wcześniej (bitwa pod maratonem odbyła się w 490 r. p. n. e. a pod Termopilami 480r. p. n. e.)
Niby czemu? Powraca część obsady i bohaterów, film najpewniej będzie utrzymany w podobnym klimacie i stylu graficznym jak 300. Dość mocne powiązanie jak dla mnie.
Ale film raczej nie będzie znowu opowiadał o 300 żołnierzach. Ale zgodzę się z m_m1902 .
chcą zarobić wiec dali tytuł 300, ale szczerze? Mało mnie to obchodzi. Ten film pójdę obejrzeć w kinie może i tyle go było. Wolę Elizjum w sierpniu. Choć requel trzystu i Film RED 2 też zobaczę, bo oprocz ellizjum nic nie bedzie innego
i star trek będą o wiele wczesniej...zreszta riddick potem.
BTW. Ja mam w tym roku masę filmów do obejrzenia. Te kinowe to około same blockbustery . Oglądam sporo filmów.