PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486130}

300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96020
5,8 31 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium

świetnie to jest smaczna kobitka :0

markin

z taką końską twarzą? nie sądze

cleotrf

raczej nie wiesz co to znaczy końska twarz

markin

wiem, widziałem trailer nowych 300 :P

cleotrf

to była łódź

markin

nie, to była paskudna twarz Evy

cleotrf

konie przecież są piękne o
http://www.gth-gdynia.pl/images/articles/konie/fryz.jpg
i tu
http://republika.pl/blog_ft_3707832/4614433/tr/fryz_na_szablon1.jpg

lepiej przecież niż jeżozwierz taki duży jeż lub żubr, bóbr kuwra łoś, lis, wilk, kuna, wydra, ryjówka, zając
koń to śliczny zwierz przecież jest

markin

ale nie konio-człowiek :D przykłady: SJP, Eva

cleotrf

nawet konio-sloń green by śliczna była

markin

kazdy ma swój gust, dla mnie jest 3/10

cleotrf

Potwierdzam. Dałem 4/10
Ciekawe kto ją wypromował.

Filip29

jak każdą aktorkę jakiś peins nie czarujmy się aby na ekranie się pojawić trzeba mieć albo ojca Eastwooda albo posuwać się z konkretnymi ludźmi. Aktorstwo nic się nie różni od prostytucji.

ocenił(a) film na 5
markin

Oczywiście, zamiast oceniać Green po dokonaniach aktorskich, lepiej zrobić z niej szmatę. Nie uszło Ci na uwadze, że Eva jest niesamowicie utalentowana, a postaci, które zagrała w ostatnim czasie były wybitne. Nie jest aktorką jednej roli, mimo że widziałeś ją pewnie tylko jako dziewczynę Bonda. Zresztą, mógłbyś zaobserwować, że jest w gruncie rzeczy nieśmiała, daleko jej do gwiazdek, które robią wokół siebie zamieszanie.

Nika4321

widać nie znasz całego wątku wypowiedzi a tylko przeczytałaś końcowy, czy to nieziemsko utalentowana czy nieziemska tandeta dupy dawać musi inaczej jej nikt nie zatrudni takie realia pracy

cleotrf

Wy to pewnie jesteście ideali w wyglądzie, (ironia) Popatrzcie na siebie pierwsze a nie osądzacie innych lepszych od siebie!

kKahlan

ale dla czego ja mam być ładny by oceniać ? Popatrzcie na siebie kto cie tego nauczył hmm.

markin

Pomyśl, ludzi i tak po wyglądzie się nie powinno ocenaić każdy jest inny liczy się to jakim się jest człowiekiem.

kKahlan

bzdury mówisz, ludzie też mają różny charakter w takim razie bo tym jakim się jest człowiekiem też nie powinno się oceniać. Pedofil jest taki z natury więc to fajny człowiek. Taką drogą to nie na świecie nie będzie wymiany spostrzeżeń ani myśli.

cleotrf

przecież aktor nie musi być ładny, prawda?

markin

Ja ją bardzo lubię i nie mogę się doczekać, aż zobaczę ją w tym filmie.

olasia123

właśnie ja też przyjemnie się ją ogląda odpowiadają mi jej miny i grane emocje hahaha tutaj może być ciekawie jak zagra hardą wojowniczkę muzułmańską :)

markin

ja nie mogę się doczekać:)

olasia123

też byś się z nią z przyjemnością pobaraszkowała ? :D

olasia123

Ja nie mogę się doczekać oprawy dźwiękowej z tego filmu:P No i efekty też będą niezłe. I to tyle> pa

ocenił(a) film na 8
markin

W tamtych czasach nie było jeszcze muzułmanów ;D.

Leonidas453

muzułmanie islamiści jeden worek... siup