300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96077
5,7 23 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium

Czy ma w tym filmie jakieś sceny nago? Bo nie wiem czy opłaca się oglądać...

ocenił(a) film na 8
Ajlajkgudmuwis

Tak jest jedna z Temistoklesem

Ajlajkgudmuwis

Pod tym względem film Cię jedynie interesuje?

ocenił(a) film na 9
MagdalenaPatterson

Dla mnie to Eva Green nawet w ubraniu wyglada sexy wiec i tej sceny "łóżkowej" mogłoby nie być :P

Himiteshu

Hehe :)

Himiteshu

Racja, tamta scena była bez sensu.

ocenił(a) film na 9
zbroja

Dlaczego?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Replikant1

Uwaga - Spojler

nie ma

Ajlajkgudmuwis

Przecież ona wygląda paskudnie, zwłaszcza na zdjęciach z tego filmu! Jak jakiś małpolud albo co :)

ocenił(a) film na 7
gortat

Extra laska :)

przemzrr

http://www.filmweb.pl/film/300%3A+Pocz%C4%85tek+imperium-2014-486130#picture-27
http://www.aceshowbiz.com/images/news/eva-green-as-artemisia-in-300-rise-of-an-e mpire.jpg
Wygląda jak troglodytka, więc pasuje do filmu, ale mnie po prostu odrzuca. Ten jej wyraz twarzy... a poza tym wybitnie nie mój typ. Wolę Monicę Bellucci albo Carlę Gugino.

ocenił(a) film na 7
gortat

No właśnie sam napisałeś "nie mój typ". Ty wolisz Bellucci a mi się podoba Green. Wygląd to rzecz gustu a o tym się nie dyskutuje. Jak można kogoś nazywać paskudą lub małpoludem? Trzeba również dodać, że do tej roli ten typ urody sprawdził się idealnie. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
gortat

Eva Green jest przepiękna :-) Ma nietuzinkową, zostającą w pamięci urodę :-) Bellucci też jest ładna, ale jej typ urody jest z lekka oklepany. Taka typowa Włoszka, no... Spory biust, tyłek... Tylko spaghetti brakuje.

ocenił(a) film na 7
Ajlajkgudmuwis

było było :P dla Evy Green poszedłem na ten film. Jest mega sexy w tej produkcji :P

Ajlajkgudmuwis

Nie warto. Lepiej zgruszyć w domu...taniej i wygodniej.

ocenił(a) film na 7
Ajlajkgudmuwis

jest jest... i to nawet fajna scena :) chemia wyczuwalna na kilometry ;)

Ajlajkgudmuwis

Są jedna z Evą Green ale nie stery krótka, no i jeszcze jedna powstała nie jako na fali współczesnej, postępującej rozwiązłości seksualnej - chodzi o scenę między tymi bohaterami - Temistokles, Aesyklos, Królowa Gorgo, Xerxes - z czynnym udziałem wszystkich....