PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486130}

300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96023
5,8 31 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium
ocenił(a) film na 2
Nadgnity

MOŻLIWE SPOJLERY!!!Zgodzę się. Jak dla mnie gniot nad gnioty. Ocenę 3 przyznaję za efekty i zdjęcia, aczkolwiek ten film jest cały jednym, wielkim, przerośniętym efektem, więc nie wiem czy to zaleta, chyba jednak obniżę ocenę. Naprawdę brak mi słów, by opisać tę szmirę. Obiecałam sobie, że zapamiętam wszystkie bezdennie głupie ujęcia, ale uznałam, że nie chce torturować mojego rozumu wspominaniem tego badziewia, więc może zrobi to ktoś inny. Ogólnie rzecz ujmując flaki, komputerowa krew, rzygotliwy patos, żałosna rola Green, która cały film się przechadza i robi groźne miny, multum niedorzeczności, kpina z historii,komiczne starożytne ryby wpierniczające Greków, i najgorsza scena seksu ever, a no i koń morski sunący przez ogień i odbijający się od fal. Polecam, jeśli ktoś chce stracić 20 zł, tak jak ja dziś.

anna_o2

Czyli ogólnie, film Ci się podobał?

TyrtanoX

Polecam film 300 Początek Imperium w wersji online

http://www.filmweb.pl/user/LauFra4c1/blog/559916

:-)

ocenił(a) film na 5
anna_o2

Może zabrakło Iron Mana? Spodziewałaś się prawdziwej krwi, najlepiej jeszcze świeżych trupów z pobliskiego cmentarza? Współczuję, jeśli nie byłaś w stanie przewidzieć, jak zrealizowany będzie sequel równie sztucznych "300".
Jeśli zamierzasz narzekać na grę aktorską Evy Green, może zaproponowałabyś lepszą ekspresję? W stylu wybitnych aktorów z "M jak miłość", tych z samorodnym talentem. Przecież komu potrzebna jest szkoła teatralna?
Wybierając się na ekranizację komiksu, widz musi zaakceptować pewną konwencję. Nie widzę sensu w katowaniu się znienawidzonym gatunkiem filmowym.

ocenił(a) film na 2
Nika4321

Twoje argumenty są tak trafione i mają tyle wspólnego z moją wypowiedzią, że nawet nie chce mi się komentować. 300 to był niezły film, 300 Początek Imperium, to szmira. M jak miłość i Iron Mana możesz sama obejrzeć, jeśli masz ochotę. Pozdrawiam.

Nika4321

WIŃ KANADĘ!!! WIŃ KANADĘ!!!

anna_o2

Te ryby akurat były snem Temistoklesa.