PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486130}

300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96023
5,8 31 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium
ocenił(a) film na 5
agatha103

Świetna gra aktorska? ;)) Przecież ta kobieta zagrała gorzej niż Żmuda-Trzebiatowska w "Ślubach panieńskich"

ocenił(a) film na 6
chuckyy

Niestety, ale muszę się z Tobą zgodzić. Wszyscy pieją z zachwytu nad grą aktorską Evy Green, ale akurat w tym filmie się nie popisała. Bardzo drażnił mnie u niej sposób modulacji głosem, wiem że miała zagrać twardzielkę ale bez przesady. Fajna piosenka na końcu leciała.

ocenił(a) film na 5
biedroneczka_90_8

Pieją z zachwytu, bo Eva pokazała cycki. Jestem pewien, że gdyby tej sceny nie było to zachwytów również ;)

ocenił(a) film na 6
chuckyy

Nie wiem, jestem kobietą, więc jestem mało obiektywna bo mnie cycki nie ruszają. Ale coś w tym musi być, bo to głównie męska część widowni pieje z zachwytu. Z mojego skromnego kobiecego punktu widzenia jestem zadowolona, że nie było przerysowanych mięśniaków jak w pierwszej części.

ocenił(a) film na 5
biedroneczka_90_8

Mięśniaki w pierwszej części byli jak najbardziej na miejscu. W końcu to Spartanie, czyli teoretycznie ludzie, którzy poświęcili życie na ćwiczenia i walkę. Co do cycków - mnie osobiście tez nie ruszają, bo na co dzień mam lepsze na żywo :)

biedroneczka_90_8

Polecam film 300 Początek Imperium w wersji online

http://www.filmweb.pl/user/LauFra4c1/blog/559916

:-)

chuckyy

tak, świetna.

ocenił(a) film na 6
agatha103

Mam podobne zdanie, chcieli zrobić coś podobnego, ale wyszło im średnio, ta krew i sam pomysł raczej 6/10.

ocenił(a) film na 7
agatha103

bo nie było 300-stu :)