300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96078
5,7 23 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium

FILM BEZNADZIEJNY, DOBRY FILM POLECAM!!!to tyle :P....

ocenił(a) film na 6
slawekdom20

Wszystko w porządku ? Zobaczyłem "Wałęsa człowiek nadzieji" u Ciebie z oceną 10 to wnioskuję, że nie do końca.
Pomyślałem, że jesteś trollem, ale masz konto od 6 lat więc chyba nie :)))))))
Nie mam na celu Ciebie obrażać.
Poprostu Twoja opinia wygląda jak wygląda.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
dragon73

Witam witam fana Harrego Pottera:). Od Wałęsy proszę się odczepić, gdyby nie on to mielibyśmy dzisiaj drugą Ukraine to tyle w tym temacie. A co do mojej opinii napisze prostszym językiem film nijaki nie jest dobry ani zły.

ocenił(a) film na 3
slawekdom20

A może gdyby nie Bolek to byśmy mieli drugą Szwecje? tego nie wiesz, także uspokuj się z tym uwielbieniem dla Wałęsacza

ocenił(a) film na 5
czlowiek_z26

Rozumiem że sam go nie darzysz sympatia ja mam za to inne zdanie. Ciekawe czy sam na jego miejscu byłbyś taki twardy jak by
Cie wzięli na jedno takie przesłuchanie to narobił byś pod siebie podpisał co trzeba i poszedłbyś posłusznie do domu. THIS IS SPARTA A NIE KUZWA FILM O WAŁĘSIE!!!

ocenił(a) film na 3
slawekdom20

No ty pewnie byś zrobił im wszystkim laski żeby tylko cię puścili.
Tu nie chodzi o sympatie, po prostu nie ma co przesadzać z tą gloryfikacją Bolka, bo jego konszachty z służbami są baaardzo podejrzane. Tu nie chodzi o samo podpisanie, ale o to, że czynnie współpracował z nimi, a co tam im przykonfidentował to on tylko wie, pewne jest , że donosił, więc nie jest żadnym bohaterem narodowym.

ocenił(a) film na 5
czlowiek_z26

Nie "gloryfikuje Bolka" , ale faktem jest że mimo swoich niejasnych kontaktów z bezpieką dążył On do niepodległej
Polski do demokratycznych wyborów a że nie podołał w niektórych aspektach jako Prezydent Rp to już można to zrozumieć,
czasy były ciężkie i trzeba było sprzątać ten cały burdel po Jaruzelskim. A co do Filmu 300 Spartan jedynka lepsza od 2 !:p

ocenił(a) film na 3
slawekdom20

"Od Wałęsy proszę się odczepić, gdyby nie on to mielibyśmy dzisiaj drugą Ukraine to tyle w tym temacie."

To twoje słowa. Jak to nie jest gloryfikacja to Kim Dzong Un jest do rany przyłóż.
Ja nie twierdze, że Wałęsior chciał źle, po prostu dał dupy, bo tak było łatwiej.

a 300 dwójka to kloaka nie warta komentarza.

ocenił(a) film na 5
czlowiek_z26

Nie wiem czy ktokolwiek by dał radę. "Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma" i łatwo jest prawić kazania jak to polacy potrafią dużo gadają nic nie robią. Dobrze że choć Jeden coś zrobił wyszło jak wyszło ale czy dałbyś sobie rękę uciąć że
"gdyby nie on to mielibyśmy dzisiaj drugą Ukraine"!i nie pisz o kimś takim jak kim dzong un i to jeszcze dużymi literami...
z kim ja gadam...

ocenił(a) film na 3
slawekdom20

z Kimem

ocenił(a) film na 5
czlowiek_z26

Szkoda że taki kim nie trafił na Spartan zrobili by z nim porządek, 300 chłopa i bye bye.KIMA NIMA :D

ocenił(a) film na 3
slawekdom20

chyba śnisz.
mam głowice atomowe, pyk guziczek i Sparty oraz Spartan ni ma.po za tym mam czwartą co do wielkości armie na świecie, jak zechcę to taką np Polske zdmuchnę w jeden dzień, także nie lekceważ Kimiego!

ocenił(a) film na 3
slawekdom20

https://www.youtube.com/watch?v=12KrXjWxKj8