PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486130}

300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96020
5,8 31 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium

Nie chcę nikogo urazić moją opinią ale bardzo zawiodłam się na tym filmie. Sądziłam,że fabuła będzie bardziej spójna , zostaną rozwinięte wątki pominięte w 300 a wyszedł kolejny film na który można pójść do kina jedynie dla efektów wizualnych, które również nie były zbyt imponujące. Bez urazy dla każdego komu film się podobał ale moje skojarzenie po jego obejrzeniu to było " Piraci z Karaibów w Greckim wydaniu."

ocenił(a) film na 4
Nyarlathotep_she

...nie obrazajac "piratow z karaibow"....

ogolnie straszna sieczka, sceny slow motion sa ok, ale po pietnastej juz sie totalnie nudza.....no i jedna zgrabna laska filmu nie utrzyma....

ocenił(a) film na 5
wilma_z_2

Co prawda to prawda ale przyznam ,że przez większość filmu zazdrościłam jej kolczyka i zbroi z kolcami na pleckach :-D

Nyarlathotep_she

Prawda. Tak jak większość widzów spodziewałem się czegoś więcej. Ale tez nie jest aż taki zły. Jest rozpierducha i efekty, ale to wszystko raczej dupy nie urywa.

ocenił(a) film na 5
nchdk

Hahahaha "dupy nie urywa" , przysięgam,że słowo w słowo to samo powiedział mój mąż po obejrzeniu tego filmu ;-) Ech... Jednak to prawda,że wielkie umysły myślą podobnie :-)

ocenił(a) film na 5
Nyarlathotep_she

Zgadzam się z Tobą w 100%. Nie warto iść do kina! Dziwi mnie tylko tak wysoka ocena. Powinno być max 5,5!