co dziwne ? ale trojka będzie na pewno i to będzie pewnie końcówka kontynuowanie ostatniej sceny z jedynki.
była , u mnie była
Król Leonidas jednak żyje , ten co umarł to był jego brat co okazało się na końcu
przecież koleś prowo robi i było to tak czytelne że się nawet nie spodziewał, że ktoś się na to nabierze
Nie ma żadnej sceny po napisach, mam wesje trwającą 1:42:29, przeglądałem dokładnie i nic więcej tam nie ma.
Nie wiem o jakiej Ty wersji piszesz, może gdzieś coś przeczytałeś, ale w rezultacie nic tam nie ma
też oglądale wersje 1:42:29 i nic nie było , kurcze kretyn zrobił mi nadzieje nie wiem skąd ludziom biorom się te prowokacje ps. sorry za błędy w pisowni
Mam film z 5 różnych źródeł, każdy ma taką samą długość i na żadnym nie ma nic na końcu po napisach!
Juchacz17 ,odpowiedziałeś na mój nick ,nie wiem dlaczego? Ale jak już to jedna rzecz, bez przekleństw jak do mnie pijesz, druga to pij do tego kto Cię określił kretynem.
A zupełnie inną sprawą jest to że karbaro, pisząc "kretyn", nie sprecyzował że chodziło mu o Ciebie a nie np o nea_filmweb, który potwierdził że coś na końcu jeszcze było.
Następnym razem popuść z tonu bo się rozchorujesz.
A teraz Ty nea_filmweb, sprecyzuj co widziałeś na końcu filmu po literach, jeśli oczywiście nie było to ufo po zbyt mocnym blancie.
Piszę do Ciebie, bo ty pisałeś do mnie że ja widziałem scene po napisacch: "Nie ma żadnej sceny po napisach, mam wesje trwającą 1:42:29, przeglądałem dokładnie i nic więcej tam nie ma.
Nie wiem o jakiej Ty wersji piszesz, może gdzieś coś przeczytałeś, ale w rezultacie nic tam nie ma" więc oco chodzi?
A karbaro odpowiedział na twój post który odpowiadał na mój post, to chyba mówisamo za siebie prawda?
W tekście do mnie napisałeś " a gimby już mnie od kretynów wyzywają ja pi***ole", "gimby" to liczba mnoga, wiec tak jakbyś pił też do mnie.
Po moim stwierdzeniu że nie ma niczego więcej po napisach, mogłeś poprostu odpowiedzieć "ok rozumiem thx", a nie wszystkie żale wylewać do mnie, człowieku ja już mam swoje lata i takiego ciężaru nie wytrzyma moje stare skołatane serce ,napewno gimbusem nie jestem i podejrzewam że jak byłem jeszcze tzw "gimbusem", to Twoi rodzice się jeszcze nie poznali, a zatem proszę o więcej szacunku.
cóż skoro już tutaj jestem to też prosze o więcej szacunku , może nie jestem w wieku pana " artura7335 " ale napewno nie jestem gimbusem , nie mam zamiaru się tutaj przechwalać ani kozaczyć ( za przeproszeniem ) więdz powiet tylko tyle że uwielbiam filmy , sport , dziewczyny i moją sylwetke a jest czy zaszpanować hehe ps. sorry za bledy w pisowni