PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486130}

300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96020
5,8 31 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium
ocenił(a) film na 7
juchacz17

nic nie było

q4max

hmmm dziwne

ocenił(a) film na 7
juchacz17

co dziwne ? ale trojka będzie na pewno i to będzie pewnie końcówka kontynuowanie ostatniej sceny z jedynki.

ocenił(a) film na 7
q4max

była , u mnie była

Król Leonidas jednak żyje , ten co umarł to był jego brat co okazało się na końcu

ocenił(a) film na 7
nea_filmweb

To ja nie wiem jaką ty oglądałeś wersie że masz jakoś scenę po napisach.

ocenił(a) film na 8
q4max

Hahaha za mocne to jak dla mnie.

ocenił(a) film na 5
ocenił(a) film na 10
nea_filmweb

fak daj link !!!!!

ocenił(a) film na 8
karbaro

no kolejny mistrz

ocenił(a) film na 10
igorros

dawaj bez gadania

ocenił(a) film na 8
karbaro

przecież koleś prowo robi i było to tak czytelne że się nawet nie spodziewał, że ktoś się na to nabierze

ocenił(a) film na 7
igorros

A może to był po prostu żart?

juchacz17

Nie ma żadnej sceny po napisach, mam wesje trwającą 1:42:29, przeglądałem dokładnie i nic więcej tam nie ma.
Nie wiem o jakiej Ty wersji piszesz, może gdzieś coś przeczytałeś, ale w rezultacie nic tam nie ma

ocenił(a) film na 10
Artur7335

też oglądale wersje 1:42:29 i nic nie było , kurcze kretyn zrobił mi nadzieje nie wiem skąd ludziom biorom się te prowokacje ps. sorry za błędy w pisowni

karbaro

Mam film z 5 różnych źródeł, każdy ma taką samą długość i na żadnym nie ma nic na końcu po napisach!

Artur7335

I nie ma prawa być. To nie film Marvela.

Artur7335

Kur*a, ja sie tylko pytałem, a gimby już mnie od kretynów wyzywają ja pi***ole -,-

juchacz17

Juchacz17 ,odpowiedziałeś na mój nick ,nie wiem dlaczego? Ale jak już to jedna rzecz, bez przekleństw jak do mnie pijesz, druga to pij do tego kto Cię określił kretynem.
A zupełnie inną sprawą jest to że karbaro, pisząc "kretyn", nie sprecyzował że chodziło mu o Ciebie a nie np o nea_filmweb, który potwierdził że coś na końcu jeszcze było.
Następnym razem popuść z tonu bo się rozchorujesz.
A teraz Ty nea_filmweb, sprecyzuj co widziałeś na końcu filmu po literach, jeśli oczywiście nie było to ufo po zbyt mocnym blancie.

ocenił(a) film na 10
Artur7335

( Artur7335 ) komentarz godny pochwalenia

karbaro

karbaro mam pytanie

ocenił(a) film na 10
kwasu67

pytaj

ocenił(a) film na 10
karbaro

oile nie chcesz mnie obrazić

Artur7335

Piszę do Ciebie, bo ty pisałeś do mnie że ja widziałem scene po napisacch: "Nie ma żadnej sceny po napisach, mam wesje trwającą 1:42:29, przeglądałem dokładnie i nic więcej tam nie ma.
Nie wiem o jakiej Ty wersji piszesz, może gdzieś coś przeczytałeś, ale w rezultacie nic tam nie ma" więc oco chodzi?

juchacz17

A karbaro odpowiedział na twój post który odpowiadał na mój post, to chyba mówisamo za siebie prawda?

juchacz17

W tekście do mnie napisałeś " a gimby już mnie od kretynów wyzywają ja pi***ole", "gimby" to liczba mnoga, wiec tak jakbyś pił też do mnie.
Po moim stwierdzeniu że nie ma niczego więcej po napisach, mogłeś poprostu odpowiedzieć "ok rozumiem thx", a nie wszystkie żale wylewać do mnie, człowieku ja już mam swoje lata i takiego ciężaru nie wytrzyma moje stare skołatane serce ,napewno gimbusem nie jestem i podejrzewam że jak byłem jeszcze tzw "gimbusem", to Twoi rodzice się jeszcze nie poznali, a zatem proszę o więcej szacunku.

Artur7335

Ja też gimbusem nie jestem, i proponuję wyrażać się bardziej precyzyjnie

juchacz17

Z precyzją moich wypowiedzi nie powinno być wątpliwości o co chodzi.
Nazwałem Cię gimbusem?

Artur7335

Nie powinno i nie, bo nie o to chodzi

ocenił(a) film na 10
juchacz17

cóż skoro już tutaj jestem to też prosze o więcej szacunku , może nie jestem w wieku pana " artura7335 " ale napewno nie jestem gimbusem , nie mam zamiaru się tutaj przechwalać ani kozaczyć ( za przeproszeniem ) więdz powiet tylko tyle że uwielbiam filmy , sport , dziewczyny i moją sylwetke a jest czy zaszpanować hehe ps. sorry za bledy w pisowni

ocenił(a) film na 3
juchacz17

Tak ale tylko w wersji na kasety VHS.