No niestety, film masakryczny ... ratuje go scena sexu z Evą Green i jak zawsze hasła zagrzewające do walki - Fakt, że Ci ludzie musieli być waleczni ... i walczyli.
Dzieciaku zobaczyłeś 40 sekundową scenę seksu stanął Ci mały i już oceniasz film słowami Sex i krew bez kitu dobrze , że głupich nie sieją....
Chłopcze, skoro film się Tobie podobał, to faktyczne raczej Ty masz 12 lat skoro film się podobała. Pewnie przy omawianej scenie zasłoniła mamusia twoje oczka ...
Dzieciaku konto mam już tu od 9 lat i wiele durnych wpisów widziałem a gdybym pierwszy raz się spuścił na gnoj to pewnie byłbyś moim synem
Po drugie primo jak ktoś kto ma konto od kwietnia tego roku na filmweb może mieć dostatecznie dojrzały gust Filmowy ( łyknij mleka i idź spać dzieciaku )
Ha ha ha, konto od 9 lat i konto od kwietnia. Chłopcze dziękuję że to nie ty, bo pewnie przypominałbym garbusa z filmu ...
ja tam daję mu 7/10. Arcydzieło to to nie jest, ale kaszana też nie, zależy co kto lubi, tu nie było nudy, trochę się ponapier...lali i gitara. Myślę, że czasu nie zmarnowałem, a 3/10 to ja dałem np. Bitwie pod Wiedniem, bo połowa jest po rusku bez napisów, albo Błękitnemu demonowi czy I am Omega bo to gnioty, jednak jakąś tam fabułę mają...