300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96078
5,7 23 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium

Sex i Krew

ocenił(a) film na 3

No niestety, film masakryczny ... ratuje go scena sexu z Evą Green i jak zawsze hasła zagrzewające do walki - Fakt, że Ci ludzie musieli być waleczni ... i walczyli.

ocenił(a) film na 8
Darkman1000

Dzieciaku zobaczyłeś 40 sekundową scenę seksu stanął Ci mały i już oceniasz film słowami Sex i krew bez kitu dobrze , że głupich nie sieją....

ocenił(a) film na 3
Wartownik

Chłopcze, skoro film się Tobie podobał, to faktyczne raczej Ty masz 12 lat skoro film się podobała. Pewnie przy omawianej scenie zasłoniła mamusia twoje oczka ...

ocenił(a) film na 8
Darkman1000

Dzieciaku konto mam już tu od 9 lat i wiele durnych wpisów widziałem a gdybym pierwszy raz się spuścił na gnoj to pewnie byłbyś moim synem

ocenił(a) film na 8
Wartownik

Po drugie primo jak ktoś kto ma konto od kwietnia tego roku na filmweb może mieć dostatecznie dojrzały gust Filmowy ( łyknij mleka i idź spać dzieciaku )

ocenił(a) film na 3
Wartownik

Ha ha ha, konto od 9 lat i konto od kwietnia. Chłopcze dziękuję że to nie ty, bo pewnie przypominałbym garbusa z filmu ...

Darkman1000

ja tam daję mu 7/10. Arcydzieło to to nie jest, ale kaszana też nie, zależy co kto lubi, tu nie było nudy, trochę się ponapier...lali i gitara. Myślę, że czasu nie zmarnowałem, a 3/10 to ja dałem np. Bitwie pod Wiedniem, bo połowa jest po rusku bez napisów, albo Błękitnemu demonowi czy I am Omega bo to gnioty, jednak jakąś tam fabułę mają...

ocenił(a) film na 3
Shaker82

Bitwa pod Wiedniem, to gniot gniotów ... :) ... zrobione jak filmy płaszcza i szpady z lat 70 i 80.
Masakra straszna

i masz rację, każdy ocenia indywidualnie - zależy co kto lubi. 300, obejrzałem i arcydzieło to tez nie było, ale ta część to ... tak jak moja ocena.