300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96078
5,7 23 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium

Co mi sie nie podobalo? juz pisze ;] KREW!!!!! taka sztuczna ,ze szok.... Walki przypominaly mi bardziej walki jedi niz wojownikow z Grecji... tak szybko nie walczylo nawet 300 nieustraszonych spartan!!. Temistokles jest sto razy lepszy niz Leonidas -.- masakra... przeciez 300 spartan bylo najlepszymi wojownikami :) a w tej czesci walki sa czasami wrecz komiczne ;/ A krolowa gorgo (zona Leonidasa) jest maszyna do zabijania... w 1 czesci ledwo co zabija zdrajce w senacie... a w tej czesci jest w srodku walki i sobie radzi z kilkoma wojownikami.... film w porownaniu do 1 czesci to masakra ale mozna obejrzec ;]

ocenił(a) film na 3
rotanimod

film ma tak wysoka srednia? pewnie dzieci wysoko punktuja ;]

ocenił(a) film na 3
rotanimod

obejrzałem 2 raz... gdyby nie krew walki bylyby spoko

ocenił(a) film na 3
rotanimod

nikt sie nie zgodzi z moim opisem?? co za spoleczenstwo....

rotanimod

Co z tego, że krew była nierealistyczna? Co w tym filmie jest realistyczne? To przede wszystkim wizualna wydmuszka i czystej krwi rozrywka, podobnie zresztą jak i pierwsza część. Ja z takimi oczekiwaniami do tego filmu podchodziłem i się nie zawiodłem. Dobra zabawa.

ocenił(a) film na 3
rotanimod

I jeszcze ten seks dowódców przeciwnych armii...

użytkownik usunięty
rotanimod

ten film to jest mega gówno

ocenił(a) film na 5
rotanimod

Ta krew i te latające strzały które rozbijają się o tarczę i to wszystko w slow motion to jakaś kpina. Po za tym żona Leonidasa tutaj a w pierwszej części, no comment xD

ocenił(a) film na 6
ArturSzleg

Jak dla mnie lepszy niż jedynka

ocenił(a) film na 3
laerfaem

zona leonidasa walczy jak leonidas :D

ocenił(a) film na 5
rotanimod

Ona walczy lepiej bo Leonidas zginął a ona żyła, haha :D

ocenił(a) film na 7
rotanimod

No trochę żal na pierwszych 300 siedziałem w kinie jak na szpilkach, podobały mi się efekty rodem z Matrixa lub z gry Max Payne było miodzio krew trochę raziła komputerowo ale nic tam łykałem to,wtedy 300 to było na ustach wielu, ale żeby znowu to samo w tych czasach?? o wiele lepsze były by woreczki z krwią z filmów z lat 90-tych wyglądały realistycznie bo jak gram w grę to gram w grę a takie efekty w filmach powoli uciekają do lamusa