PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486130}

300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96020
5,8 31 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium

czemu w trailerze w trakcie jest IN THIS MARCH a na koncu 7.4.14 czyli lipiec za rok to kiedy wkoncu to bedzie ;) ?

Richie.25

Na końcu jest 3.7.14, a pamiętaj, że w ameryce zapisują datę: MIESIĄC.DZIEŃ.ROK.

ocenił(a) film na 7
PITER423PL

wiem ale w trakcie zwiastuna jest IN THIS MARCH czy cos wtym stylu moze tu chodzi o marsz bo chyba po ang jest to tez "march" ??

Richie.25

Sorry, że Cię cały czas poprawiam, ale w trailerze występuje napis "Next March", a nie "In this March" (to jest różnica ;p), wiąc jestem pewien, że jednak chodzi o miesiąc, a nie o marsz. Chociaż masz rację, że po angielsku march to marzec i marsz.

ocenił(a) film na 7
PITER423PL

no wiec jak teraz ma sie data lipcowa jak w trakcie trailera jest next march :P ? dalej nie mamy jasnosci hehe

Richie.25

Mamy jasność, zobacz na mój pierwszy post: "Na końcu jest 3.7.14, a pamiętaj, że w ameryce zapisują datę: MIESIĄC.DZIEŃ.ROK." Miesiąc 3 (Marzec). Dzień 7. Rok 2014. Mam nadzieję, że pomogłem i wyjaśniłem sprawę. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
PITER423PL

aha racja :P ok dzieki

Richie.25

nie chce zakładać nowego tematu więc dorzucę się z pytaniem , czemu królowa gorgo w zwiastunie mówi mój brat się poświęcił nie przypadkiem mąż

ocenił(a) film na 7
leonardo95

az tak gleboko w tym nie siedze by ci pomoc ;)

ocenił(a) film na 6
leonardo95

Bracia Spartanie/