Może sobie pisać, ale to i tak jest PREQUEL!!! Sam trailer i to na czym się opierają o tym mówi, no i wydarzenia z filmu miały miejsce wcześniej wedle historii (chodzi o bitwę i postacie)
Ale komiks jest prequelem, Xerxes w filmie żyje....no ku..a jak to moze byc sequel? Znaczy kurna, jak sam mówisz bitwa była po Termopilach, ale na zwiastunie Xerxes chcę martwemu Leonidasowi łeb odrąbać, cholera wtf....on przeciez nie zyje,
Termopile - 480 r.p.n.e. , Bitwa pod Salaminą - 480 r .p.n.e . W obu bitwach dowodzi Kserkes. Z historii to ty prymusem nie jesteś.
Nie? Hmm, dziwne. Chyba coś źle z filmu zapamiętałem. Skoro tak, to można by rozwijać potem to uniwersum. i pójść w totalną fikcję.
To że ktoś się trochę pomylił a to że ktoś spina dupę chociaż twierdzi nieprawidłowo to dwie inne rzeczy
Nie wku..j mnie, film widziałem dawno i źle go zapamiętałem, skoro tak to było mi to normalnie powiedzieć a twój komentarz to zwykły trolling.
Sam Rea Per to tez troll, jak można na kogoś najeżdzzac bo czegos nie wie dodatkowo twierdzic ze nie jest się prymusem bo jednej rzeczy się nie wie.
Zresztą tu nie o historię się przecież rozchodzi, bo to przecież komiks on nie musi opowiadać prawdziwej historii tylko może fikcyjną, tu ma być prequel, tu nagle sequel i tutaj tam coś tam. Łatwo się pomylić, twój komentarz naprawdę był zbędny, miał na celu mnie obrazić co nie przecież konieczne nie było.
Prawdy historyczne to jedno a pomysły scenarzystów z Hollywood to drugie. Według fabuły filmu co widać na zwiastunach to będzie kontynuacja.