PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=874354}
2,1 29 tys. ocen
2,1 10 1 28700
1,1 35 krytyków
365 dni: Ten dzień
powrót do forum filmu 365 dni: Ten dzień

Aktorstwo

ocenił(a) film na 1

Pani Sieklucka chyba zapomniała, jak się gra. Człowiek mógłby pomyśleć, że będzie jej szło coraz lepiej, ale ten film to tragedia, a ona nawet nie udaje, że próbuje cokolwiek grać. Każdą kwestię (a było ich, na cały film, może trzydzieści) wypowiada tym samym tonem, używając podkręconego, polskiego akcentu, jakby bohaterka cofała się w rozwoju i zamiast mówić angielszczyzną, za wszelką cenę próbowała przypomnieć sobie ojczysty język.
Czy tylko ja mam wrażenie, że WSZYSCY aktorzy polecieli po bandzie i nawet nie starali się wejść w rolę? Wydaje mi się, że wszyscy mieli tak samo wywalone na ten film, czy to polscy aktorzy, czy ci włoscy/amerykańscy.

ocenił(a) film na 1
Raleway

Dlatego nie znamy jej z żadnego innego filmu...

Anna_Kwiecien_2

i nigdy wiecej nie poznamy (na szczęśćie)

ocenił(a) film na 1
Raleway

Raczej nigdy nie wiedziała jak siw gra xd

Raleway

Ciekawy jestem jak zareaguje jej FACET ??? Po pierwszej odsłonie był bardzo DUMNY
z niej. To co prezentowała sobą w TYCH scenach w dwójce pewnie już nie będzie??? Osobiście nie chciał bym takiej kobiety-aktorki. Zawsze kończy się źle takie coś.

Stando58

Myślę, że już nie są razem. Nie wiem który facet wytrzymałby macanie i lizanie swojej kobiety przez innego

ocenił(a) film na 3
Raleway

Aktorka drewno, czasem mialam wrazenie ze tak sie prostowala i dumnie chodzila jakby polknela kij od szczotki i biust miala conajmniej D. Akcent polskiego i ang tragedia. Zdecydowanie zly wybor aktorki

ocenił(a) film na 2
Raleway

Jak mogła zapomnieć jak się gra, skoro już w 1 części była totalnym drewnem? Pierwsza lepsza laska z ulicy by to lepiej zagrała i to nie żart.

ocenił(a) film na 1
Raleway

odnoszę podobne wrażenie. Nie wiem czy palma odbiła czy jak albo po 1. cz. dostali takie pozytywne komentarze, że im piórek przybyło.. Nie mam pojęcia, ale również tak to odebrałam, że wgl się nie starali..