PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=874354}
2,1 29 tys. ocen
2,1 10 1 28702
1,1 35 krytyków
365 dni: Ten dzień
powrót do forum filmu 365 dni: Ten dzień

Tego się nie da opisać, tego nie da się odzobaczyć. Mój mózg został zgwałcony a oczy krwawią mi cały czas. Napisać dno i kilometr mułu to jak nic nie napisać… 1 czesc była fatalna, ale w porównaniu do czesci 2 to istne arcydzieło zasługująca conajmniej na Złotego Lwa. Mnie tylko dziwi, że aktorom nie wstyd wystąpić w takim czymś…

ocenił(a) film na 1
jedrzej_przybyszewski

A mnie dziwi, że ktokolwiek obejrzał tą 1 część... A jeszcze bardziej, że ktoś kto obejrzał 1, obejrzał jeszcze 2 i teraz komentuje, że to dno XD Przecież za samo to, że ktoś się przyznaje, że ktoś to oglądał powinien dostać bana na Filmwebie, albo przynajmniej mokrego racucha na twarz, bo przez takich jak Wy mamy coraz więcej takich g*wien w kinach i na Netflixie. Jest popyt - jest podaż.

ocenił(a) film na 2
Ren_89

Dramat, żenada, masakra i horror w złego tego słowa znaczeniu. Duży szacun za to, że obejrzałeś, bo ja nie byłam w stanie nawet wytrzymać 10 minut

ocenił(a) film na 2
Ren_89

Trzeba przyznać, że masz zajebiste poczucie humoru. Jesteś krytykiem amatorem czy zawodowcem. Bo akurat ja jestem fanką kina, ale opinie moje są czysto amatorskie, wynikające z mojego poczucia estetyki. Gdybyś chciał pogadać że mną prywatnie na temat kina, to mogę cię przyjąć do grona znajomych na Facebooku ( Monika Banach)