PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96849}

50 pierwszych randek

50 First Dates
2004
6,8 167 tys. ocen
6,8 10 1 166683
5,8 23 krytyków
50 pierwszych randek
powrót do forum filmu 50 pierwszych randek

czym tu się zachwycać??? przesłanie może i prawdziwe i całkiem w porządku, ale cała reszta to kaszana... ja nie wiem - kto pozwala na krecenie takich filmow??

ocenił(a) film na 10
m_y_s_z_a

Jak przeczytalem twoj post to pomyslalem ze jestes jednym z tych "mózgów" dla ktorych jedyne filmy warte obejrzenia to filmy Lyncha, ale kiedy sprawdzilem twoje "ulubione" to zmienilem zdanie. Wiec prosze o argumenty dlaczego "zupełnie jak miłość" jest lepszy od "50 pierwszych randek"?

Rudi3

nie musze się tłumaczyć z tego co mi sie podoba, a co nie i dlaczego, chyba że się mylę??

m_y_s_z_a

Tłumaczyć się nie musisz, ale warto mieć argumenty popierające swoje zdanie...

Mortigan

zresztą to jet forum i wypadaloby, nie sory nie "wypadaloby", ale trzebabyloby podac jakies argumentu, bo chyba juz dawno temu zatraciles znaczenie slowa forum (albo go nigdy nie znales..)

m_y_s_z_a

hejże! bez przesady, jakie tam dno!?!?!? może po prostu nie lubisz takiego gatunku filmów, a może aktorzy ci nie podchodzą, albo liczyłaś(łeś) na coś efektowniejszego;/, nie twierdze, że jest to jakieś super dzieło, ale po prostu, jest to miły dla człowieka film, który należy oglądać z przymróżeniem oka i przede wszystkim z pogodnym nastawienie:) pozdrawiam

m_y_s_z_a

A tak a propo, zgadzam się z Rudi3, że sama nie masz lepszych filmów wklejonych w "ulubione" dziwię się! słowo daje! ale...wolny kraj, możesz myśleć sobie co chcesz:)! najwidoczniej ten film nie jest dla "takiego" odbiorcy jak Ty:)

ocenił(a) film na 9
m_y_s_z_a

nic dziwnego ze film ci sie niepodoba twoja lista ulubionych tlumaczy wszystko niewiele filmow dobrych widziales wiec nieoceniaj czegos jak nie masz nic na swojim kacie

m_y_s_z_a

Z czystej ciekawości zajrzałam na liste twoich ulubionych - ktos, kto nazywa dobrą produkcję kaszaną, musi być fanem kina wybitnego, prawda? Skojerzenie nasuwa się samo.
Nie musisz mnie zabijać, sama się zabiłam. Przez uduszenie. Ze śmiechu. No tak, skoro ktoś uwielbia biografie Eminema i polskie komedyjki romantyczne, które poziomem nie przewyższaja inteligencji banana rozgniecionego na chodniku, jest wręcz koneserem dobrego kina, prawda?
Nie twierdzę, ze masz zły gust. Może po prostu nie zaliczasz się do grupy osób, którym przyjemnosć sprawia myślenie podczasz oglądania filmu. Co ja mówię - myślenie w ogóle.

nejasz

nejasz popieram, wyraziles sie wystarczajaco, daje ci 10/10 :)

użytkownik usunięty
AMSTAFFF

A mnie się ten film bardzo podobał! Na początku też myślałam, że to będzie dno, ale cóż, na szczęście się pomyliłam. Bo jak film z Adamem Sandlerem może być dnem?? Ten aktor jest świetny (przynajmniej ja tak sądzę) :D I najbardziej podobał mi się koniec :D :D :D