ale Film jest wart obejżenia jednym slowem wspanialy i niesamowity polecam goroąco
To jest komedia romantyczna. Widziałam do tej pory wszystkie znane (mało znane też widziałam ale nie polecam) komedie romantyczne (2000-2008) i zapewniam cię- to JEST komedia romantyczna.
W komediach romantycznych zwykle jest tak:
Dwoje ludzi spotyka się, zakochują się w sobie, wielka miłość i happy end.(większość jest też mało śmieszna,) Jeśli jest inaczej to twórcy jakby próbowali zrobić coś nowego i innego a zwykle im to nie wychodzi.
Czy w tym filmie było coś innego ? Dla mnie to zakończenie było bardzo (bardzo) szczęśliwe, a film jest piękny jak na swój gatunek. Jedna z lepszych komedii romantycznych jakie widziałam. (oczywiście to moje zdanie)
Zgadzam się z tym co napisałaś ale z tematem (który swoją drogą nie ma NIC wspólnego z tym co potem napisałaś) się nie zgadzam.
Dokładnie:) Ten film jest piękny na swój romantyczny styl:) I zakończenie stawia go według mnie bardzo wysoko wśród komedii romantycznych:)
Moim zdaniem zakonczenie zbyt szczęśliwe nie było. Smutne też, ale takie nooo dziwne. Ona codziennie musiała dowiadywac się o tym, że ma męża i dziecko. Praktycznie codziennie poznawała ich na nowo. To dość przykre...
Tak, musiała codziennie poznawać ich na nowo a jej mąż musiał CODZIENNIE ją w sobie rozkochiwać. I to jest piękne. Jaki mąż dziś tak robi ?
No jakby miał taką żonę to musiał by tak robić... Film jest wręcz świetny, chociarz ten charakter romantyczny był słaby, ale film bardzo gorąco polecam.. Pozdro
Filmik ogólnie fajny a szczególnie pomysł z tą utratą pamięci.. Duży podziw dla tego faceta.. nie wiem czy umiał bym się tak poświęcić.. ale to temat na odrębną dyskusję.. Ciekawie zrealizowany z małą dawką humoru.. Bardzo ok
8/10
Dołożę swoje 5 groszy tp jest komediodramat romantyczny jeśli mogę sprostować. Opowiedziana z humorem, ale jednak smutnawa historia. A romantyczna na pewno bez dwóch zdań;)
Ja osobiście uważam, że na swój sposób jest to komedia romantyczna, ma ona swoje smutne chwile, ale ogólnie film warty obejrzenia Mocne 8