500 dni miłości

(500) Days of Summer
2009
7,1 158 tys. ocen
7,1 10 1 157628
7,3 49 krytyków
500 dni miłości
powrót do forum filmu 500 dni miłości

daje 3

ocenił(a) film na 3

Może tak powinno być, może i nie, ale po obejrzeniu filmu trochę poczułam przygnębienie. Ale
takie specyficzne, ze nie moge dac wiecej niz 3. Moze i tak w zyciu jest ale to nie jest przyjemne.

ocenił(a) film na 10
carolayns

Dlatego dajesz 3 powinnaś czy powinieneś dać dużo więcej za to że film wywar na tobie jakieś uczucie,na tym polega dobry film że widz po zobaczeniu skłania się do refleksji. Bardzo dziwnie wydana ocena.

ocenił(a) film na 3
jotubyl

Po prostu mi się nie podobał.

ocenił(a) film na 10
carolayns

No to mów tak od razu a nie kombinuj nad wypowiedzią która nie ma najmniejszego sensu.

carolayns

ha ha ha... I don't want to live on this planet anymore.

Squesher

good at least you had been doin' it before

ocenił(a) film na 7
carolayns

Myślę, że Twoje przygnębienie polega na tym, że rozczarował cię fakt, iż film nie powielił już wielokrotnie uczęszczanych przez ten gatunek ścieżek. Jak dla mnie Mark Webb fajnie pokazał, że w życiu nie jest nam przeznaczona tylko jedna osoba, co często wpierają nam łzawe komedie romantyczne.

ocenił(a) film na 8
MissChristie

Zgadzam się z poprzedniczką. Film niecodzienny.

użytkownik usunięty
carolayns

dajesz 3 bo film cie zasmuciel hahaha ludzie to sa glupi serio. nie wiem czy wiesz ale w zyciu sie bywa smutnym wesolym przygnebionym zdenerwowanym itd itp ocena okresla film a nie uczucia jakie wywołuje haha pewnie liczylas ze to bedzie komedia romantyczna straszny zlew mam z ciebie odbierasz mi wiare w ludzi