Może tak powinno być, może i nie, ale po obejrzeniu filmu trochę poczułam przygnębienie. Ale
takie specyficzne, ze nie moge dac wiecej niz 3. Moze i tak w zyciu jest ale to nie jest przyjemne.
Dlatego dajesz 3 powinnaś czy powinieneś dać dużo więcej za to że film wywar na tobie jakieś uczucie,na tym polega dobry film że widz po zobaczeniu skłania się do refleksji. Bardzo dziwnie wydana ocena.
No to mów tak od razu a nie kombinuj nad wypowiedzią która nie ma najmniejszego sensu.
Myślę, że Twoje przygnębienie polega na tym, że rozczarował cię fakt, iż film nie powielił już wielokrotnie uczęszczanych przez ten gatunek ścieżek. Jak dla mnie Mark Webb fajnie pokazał, że w życiu nie jest nam przeznaczona tylko jedna osoba, co często wpierają nam łzawe komedie romantyczne.
dajesz 3 bo film cie zasmuciel hahaha ludzie to sa glupi serio. nie wiem czy wiesz ale w zyciu sie bywa smutnym wesolym przygnebionym zdenerwowanym itd itp ocena okresla film a nie uczucia jakie wywołuje haha pewnie liczylas ze to bedzie komedia romantyczna straszny zlew mam z ciebie odbierasz mi wiare w ludzi