PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123510}

88 minut

88 Minutes
2007
6,5 37 tys. ocen
6,5 10 1 37433
5,0 10 krytyków
88 minut
powrót do forum filmu 88 minut

Nuda

ocenił(a) film na 4

Pomysł może i ciekawy, ale wyszła nuda, przysneło mi się na tym filmie. Jak dla mnie to 4/10. Lepiej poszukać czegoś innego

ocenił(a) film na 5
dr_hab_marek

No niestety potwierdzam.
Aktorzy grali jakoś schematycznie, wszystko biegło prosto do przewidywalngo zakończenia, czyli ukarania zła.
Dziwne bo pomysł dość dobry, obsada w sumie spoko +wielki Al, ale jakoś tak "pusto" było. Nie wypełnione to wszystko treścią.
Obecność Al Pacino ratuje ten film przez totalną klęską, ale to trochę za mało. Ogólnie nie polecam oglądania, jeżeli ktoś nie chce sobie popsuć obrazu faceta z blizną :)

ocenił(a) film na 5
dr_hab_marek

No niestety potwierdzam.
Aktorzy grali jakoś schematycznie, wszystko biegło prosto do przewidywalngo zakończenia, czyli ukarania zła.
Dziwne bo pomysł dość dobry, obsada w sumie spoko +wielki Al, ale jakoś tak "pusto" było. Nie wypełnione to wszystko treścią.
Obecność Al Pacino ratuje ten film przez totalną klęską, ale to trochę za mało. Ogólnie nie polecam oglądania, jeżeli ktoś nie chce sobie popsuć obrazu faceta z blizną :)

ocenił(a) film na 3
dr_hab_marek

Dla mnie to jakaś masakra. Nie jestem wielbicielką thrillerów, ale poziom tego filmu mnie rozbroił... A najbardziej wiecznie zdziwiona mina i komentarze w stylu "Oh, really?" i " Oh my God!" filmowej Kim. Spodziewałam się czegoś chociaż odrobinę lepszego.