PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567467}
6,1 4,4 tys. ocen
6,1 10 1 4373
7,0 3 krytyków
A Lonely Place to Die
powrót do forum filmu A Lonely Place to Die

hmm czy ktoś może wytłumaczyć o co chodzilo z zakończeniem? bo rozumiem to tak ze dziewczynka nie była córką "biznesmena"?przemawia za tym fakt, jego zachowanie jak i słowa wypowiedziane do jednego z dwóch porywaczy "moja córka jest już bezpiecza" a dziewczynki nawet nie widział -jechala karetką z "główną bohaterką" zastanawiające jest też zachowanie tego "czarnego" po wykonaniu zadania jedzie...samochodem i widac jak by mial pewne wątpliwości? i zachowanie "biznesmena" kiedy kaze rozebrac porywacza i przyniesć narzędzia to kim on był?

fanzlalka

Mi się jednak wydaje, że była jego córka. Wiedział, że jest bezpieczna, bo jak widzimy w jednej ze scen Darko obserwuje główną bohaterkę wraz z małą. A bizmesmen który każe rozebrac porywacza po prostu mści się za porwanie? Ja tak to zrozumiałam.

fanzlalka

To była jego córka,ten ciemnoskóry był świadkiem jak zabrała ją karetka razem z Alison wiec wie że dziecko jest bezpieczne i przekazał tą wiadomość szefowi(od czego telefony komórkowe?).A scena pozbycia się porywacza była już później,gdy Alison była w karetce z dziewczyną a ciemnoskóry z swoim szefem zdążył wiec szczegółowy raport mu złożyć.