PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Film był super

ocenił(a) film na 7

to wy jesteście nudni i nie macie totalnie poczucia humoru. Szukać tutaj sztuki kinematografii? To tak jak w burdelu szukać żony. Film mi się podobał jako oglądajka do popcornu przed komputerem. Zabawny, fajny nietuzinkowy pomysł. Niektóre sceny przesadzone typu ta z końmi lub dorożką (czy co to było) wjeżdżającą driftem przez dom ale taki miał być ten film. I jest zrobiony bardzo dobrze.
Nudziarzy wysyłam z samego rana do komunikacji miejskiej, w niedzielę do kościołów i do domów spokojnej starości! ;)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
downar

Zgadzam się, świetna komedia. Chyba nikt się po tym nie spodziewał dramatu egzystencjalnego? Film dobry w swoim rodzaju, nie wiem, skąd taka niska ocena.

ocenił(a) film na 7
pani_sroka

Dzięki, cieszę się że ktoś zrozumiał o czym piszę. Odpalając 'odpowiedź na komentarz' na mailu spodziewałem się raczej jakichś pseudo krytyków.
Jak najlepszego życia życzę! :)

ocenił(a) film na 9
downar

Dziękuję i nawzajem :)

użytkownik usunięty
pani_sroka

coz moge powiedziec, pewnie normalnie pierwszy wieszalbym psy na tym filmie ale w 3D oglada sie go naprawde dobrze i ma swoj klimat. lubie filmy o wampirach i wilkolakach i ten nalezy do tych nie najgorszych. Jesli ktos spodziewal sie dramatu psychologicznego to chyba nie przeczytal tytylu :). Czasem warto usiasc i wylaczyc myslenie a to jest kawal dobrej rozrywki na takie okazje zwlaszcza wizualnie.

ocenił(a) film na 7
downar

Mogę ci tylko współczuć... że nie masz TV przed którym można wsuwać popcorn :) Filmu jeszcze nie widziałem, bo koncepcja jest tak odjechana i fantastycznie komiczna, że... aż boję się obejrzeć w obawie przed tym że realizacja tego settingu będzie tylko poprawna :/ Moze pan mi pomożesz się zdecydować, powiedz no, czy film jest kompletnym odjazdem w stylu Poultrygeist czy też ten motyw z wampirami jest potraktowany niby-poważnie..?