PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Ktoś nieźle się nawdychał tworząc to "coś". Jedyne co ratuje ten film to efekty, ale i tak jest
żmudny.

ocenił(a) film na 5
kryptykfilmow

film zrobiony z rozmachem i aż szkoda, że włożyli tak spory nakład i tyle efektów specjalnych (niektórych na pawdę fajnych), w film, który jest, jakby to ująć delikatnie...? Banalny? Szkoda. WIelka szkoda - możnaby te wszystkie środki przeznaczyć na coś na prawdę ciekawego i z polotem, a wyszłaby megaprodukcja. Ale Lincoln z siekierą robiący akrobacje rodem z matrixa? Zdecydowanie NIE. Daję 5 pkt - za całość produkcji. Za scenariusz i resztę... słabe 2.

ocenił(a) film na 3
ellepuma

Faktycznie, mógłby być z tego dobry film. Obecnie jednak góruje moda na "wielkie postacie", królewny śnieżki itd... Strasznie to wszystko głupie. Kapturka i wilkołaka("Dziewczyna w czerwonej pelerynie") jeszcze mogę przejeść, ale postacie historyczne łowcami eh.... Faktycznie ładnie to wygląda, wolę jednak bajki w stylu Odlot, bo są dużo bardziej "głębokie" od tego shitu.

ocenił(a) film na 5
kryptykfilmow

Hehe :) No tak, coś w tym jest. Teraz moda na wampirowo wszedzie i do przesytu udziela się nawet prezydentom ;) Tylko patrzeć, jak stary dobry Skaza z króla Lwa okaże się szefem wampirzego gangu, a Pumba wysysaczem dziewic! :)

ocenił(a) film na 6
kryptykfilmow

film się przyjemnie ogląda - na sobotni wieczór z dziewczyną + na pewno bardziej sensowny niż bond :) - można zobaczyć moja ocena 6

ocenił(a) film na 3
magik30

Pewnie tak, niestety ostatniego Bonda oglądałem... Co do tego filmu jestem 100% pewien:), radzę poszukać czegoś lepszego.