PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Jeździcie po tym filmie bo ??
Bo co . Bo łowcą był Abraham ?? To przecież cholera film rozrywkowy . Czego wy się
spodziewaliście . Film fajny . Ciągle coś się dzieje , akcja jest . Pomysł ciekawy , dzięki
temu że właśnie łowcą jest Lincoln jest to zdecydowanie film niecodzienny .

ocenił(a) film na 8
Szczery69

ogladalem film i bardzo mi sie spodobal. pomysl ciekawy jest

ocenił(a) film na 5
el_burito_2

pomysł beznadziejny. Śmiać mi się chciało z wielu scen, ale nie dlatego że były zabawne.

Szczery69

Też mi się spodobał, dałem siedem, na ile Ty go oceniłeś?

ocenił(a) film na 7
Burmistrz

A tak jak Pan , Panie Burmistrzu

Szczery69

Na "Pana", to trzeba mieć wygląd i pieniądze. Ja mam tylko "nick" ;D

ocenił(a) film na 8
Szczery69

Dziwi mnie ocena filmu i hejtowanie go na filmwebie ponieważ wszędzie gdzie da się oglądnąć film online można zobaczyć pozytywne komentarze i ocenę okolicy 7,8.
Jeśli chodzi o mnie film może być dużo zabawnych scen ogólnie wszystko zgrane dobra muzyka ogólnie coś w sam raz na zabicie wolnego czasu.

ocenił(a) film na 4
Szczery69

Film całkiem niezły,ale...
U mnie ma zdecydowanie niższa ocenę dlatego gdy widzę wampiry mogące chodzić w dzień,mają moc znikania,zabija ich srebro sorry,wampir nie może zabić wampira,a ja zawsze myślałem ze to wilkołaki boją się srebra i ich zabija,ogólnie denerwuje mnie to w filmach o wampirach,że co inny film to inny mit o nich i dziwne wyobrażenia ludzi którzy ten film robią, Wymagam tylko jednego! Spójnego mitu o wampirach i o wyobrażeniu ich...

ocenił(a) film na 7
malarzinho7

Generalnie nie piszę komentów, ale po przeczytaniu twojego posta musiałem się zalogować. Nie ma czegoś takiego jak zasady mitu wampira. Widać, że nawet nie wiesz co piszesz. Oczekujesz, że każdy film ma być taki sam przynajmniej ten o wampirach, dałbym sobie rękę uciąć, że gdyby każdy film był taki sam napisałbyś, "znowu to samo, ile można oglądać tak oklepany temat". Dzięki Bogu mamy własną wyobraźnie przez co nie możesz krytykować filmu tylko dlatego, że ktoś chciał coś w nim zmienić, wnieść swoją wizje. Czytając twój post odniosłem wrażenie, że lubisz fantasy, muszę cię rozczarować, gdyby nie ta "wyobraźnia" to byś g***** mógł sobie pooglądać/poczytać. I po raz kolejny możemy się dowiedzieć jaka jest mentalność statystycznego Polaka, czyli oczekuje czegoś niemożliwego i oryginalnego - dostaje coś dobrego i ciekawego, a następnie krytykuje to jakby to film nakręcany przez gimbusa i jeszcze się oburza, że ktoś do stworzenia fantasy dodał coś od siebie. Cmon co z wami ludzie i z tym Filmwebem ?

ocenił(a) film na 4
Asthral

Co Ty świrujesz pawiana,wampiry nigdy nie mogły egzystować w dzień bo światło słoneczne je zabija... I ja się będę tego trzymał i kilku swoich teorii...

malarzinho7

Gdyby filmy o wampirach były robione w jednym schemacie i tylko obsada się zmieniała, to nikt by tego nie oglądał, nawet Ty miałbyś dość. Ile filmów jest o wampirach? Potrafisz sobie wyobrazić taką ilość, i wszystkie podobne?
Niestety, ale "Asthral" i "park3r" mają rację.
Ps/ jaka może być teoria na temat wampirów? To nie Fizyka, lecz fantastytka.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
malarzinho7

Twoje wyobrazenia o wampirach wziete zywcem z komiksow dla dzieci i rozrywkowych filmow hollywodzkich maja sie nijak do prawdziwych slowianskich mitow o wampirach-wąpierzach. Wąpierze wedlug podan ludowych odstraszano czosnkiem, cebula, SREBREM, zas zabijano osinowym kolkiem, albo obcinano im po prostu glowe. W calym obszarze slowiansko-balkanskim (mimo drobnych roznic regionalnych) postac wampira byla przedstawiana podobnie.

ocenił(a) film na 6
malarzinho7

Nie ma spójnego mitu o wampirach, to rodzaj miejskiej legendy (no już ogólnoświatowej), do której od lat każdy dokłada swoją cegiełkę (np sposoby zabijania, różnią się w zależności od położenia geograficznego - tzn poglądy na takie sposoby). Stary no kurde, to tylko wyobrażenie więc każdy może dorobić do tego własną interpretację nie możesz wymagać od twórcy dostosowania się do twojej wizji wampiryzmu..

ocenił(a) film na 1
Szczery69

...bardzo niecodzienny... taki na 1 właśnie, a to niecodzienna ocena jest...

ocenił(a) film na 5
Szczery69

Przyznam, że sam tytuł filmu powala na łopatki. Bardziej idiotycznego już chyba nie wymyślą. Ale, ale pomijając kwestię tytułu, film nie jest najgorszy. W końcu można obejrzeć wampiry jako złe, krwiożercze istoty (wracamy do klasyki). Momentami trochę naciągany, ale dobre ujęcia walk i efekty specjalne, dają oczka w górę. Coś nowego, odrobinę kuriozalnego, aczkolwiek fajne kino,dostarczające rozrywki w jesienny wieczór.