PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Linkoln siekający Wampiry. Pomysł tak nieprawdopodobny że spodobał mi się kiedy tylko usłyszałem o tym filmie. Trzeba będzie wyszperać gdzieś książkę.

ocenił(a) film na 7
miszatujest

Ja osobiście czekam na Święty Mikołaj kontra Wikołak...

ocenił(a) film na 7
Jinno

Aha ...

miszatujest

jakoś takie pomysły mnie nie przekonują .... chyba że ja już za stara jestem :/

ocenił(a) film na 4
kiara_94

Możesz też być po prostu nudziarą...

Kantor

bez urazy klara_94, ale padłem na cyce po powyższym komentarzu...)

swoją drogą dajmy szansę reżyserowi, ni takie scenariusze adaptowano i było ok,,
prócz tego w składzie jest Tim Burton (chyba jest producentem), więc nie powinno być lipy, a nawet może wyjść niezła ciekawostka (no i Reznor, który jest kumplem reżysera przymierza się do muzy, a reżyser nakłania go do występu cameo)

Jinno

ale to by było fascynujące XD Mikołaj zwalcza krwiożercze wilkołaki by dotrzeć z prezentami! I każdy wilkołak byłby piękny i dobrze zbudowany i świeciłby w ciemności! A przepraszam, to nie ten gatunek;)
Chociaż kto wie co z tego wyniknie.

miszatujest

"Abraham Lincoln siekający wampiry" zapewne w PG-13,to się rzeczywiście napatrzymy...

ocenił(a) film na 7
hellboyjr

No niekoniecznie w PG-13. Jednym z producentów i organizatorów projektu jest Tim Burton który jakiś czas temu zrobił krwawy remake "Demonicznego golibrody z Fleet Street". Wytwórnia pewnie wolałaby wygładzony filmik dla nastolatek ale nic nie jest jeszcze przesądzone.

miszatujest

Aż się zdziwiłam. Może być ciekawie. Chociaż pomysł jest tak nieprawdopodobny, że może lepiej by było zrobić komedię?

ocenił(a) film na 7
agawa87

Komedie mówisz? Komedia to szerokie pojęcie. Myślę że będzie groteskowo śmiesznie w stylu klasy b.

miszatujest

Może być i tak. Byle by twórcy filmu podeszli do tego z wyczuciem.