PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Steven Spielberg w typowy dla siebie sposób nadmuchał balonik, z którego uszło powietrze i jego najnowszy film okazał się przekłamany i zły pod względem czysto technicznym (ocena: 1/10).

Wizerunek Abe'a uratował niespodziewanie Bekmambetow tworząc biografię godną tego wielkiego człowieka.

Brawa za reżyserię, scenariusz i grę aktorską (w tych kategoriach murowane Oskary).

Polecam.

10/10.

OutOfTimeMan

Osobiście nie znam za dobrze historii Ameryki i biografii Lincolna, ale wydaje mi się, że było tu kilka przekłamań. Ode mnie 8/10.

Vaylander

Jesteś bardzo surowy. Zgadzam się z autorem tematu jak i rzeczywistością przedstawioną w dziele Bekmamambebetowowa.

adeck92

Niezmiernie miło mi to czytać.

ocenił(a) film na 3
OutOfTimeMan

Pan też był w Nowym Jorku na pokazie przedpremierowym "Lincolna" Spielberga?
To miała być biografia, A tym czasem mamy same sceny bitew na noże czy inne pistolety plus słaba rola Daniela Day-Lewisa. A szkoda, bo świetnie zagrał w Rambo. I w dodatku to beznadziejne 3D...
Pozdrawiam serdecznie.

P.S.: Zakończenie "Lincolna" było beznadziejne. Jak on mógł zginąć na końcu?! Mam nadzieję, że Spielberg pójdzie po rozum do głowy i zmieni zakończenie na jakieś inne, bo liczę na drugą LEPSZĄ część.

OutOfTimeMan

Ten film można uznawać za parodie.

kadim_filmweb

Wolałbym już obejrzeć FDR American Badass!

użytkownik usunięty
OutOfTimeMan

mam nadzieję, że post jest żartem, podszytym ironią. ale czy naprawdę film Spielberga jest aż tak słaby?

ocenił(a) film na 5

ostatnio czytalem parę publikacji o Lincolnie, i osobiscie musze przyznac, ze nigdzie nie ma wzmianki na temat przedstawiony przez Bambetowa. zakladam, że byl to wplyw roznych elit na prase amerykanska i biografów ktozy zostali zmuszeni do pominiecia pewnych kwesti z zycia Abe`a. Szkoda, gdyz z wszystkich jego osiagniec jedyne z czego zaslynal to reklama teatru i jakas deklaracja dla afrykancow.

Cyric

wiekszego gowna o wampirach nie widzialem ten film bije wszystkie na glowe