PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

...chyba się starzeję...ale pewnie skończył się happyendem

użytkownik usunięty
christ_off

Coraz częściej kino Holywoodzkie karmi współczesnego widza, bzdurami a najgorsze jest to, że młodzi jarają się tymi shitami.. Abraham pewnie przewraca się w grobie.

ocenił(a) film na 3
christ_off

Haha no jeśli nazwiesz wizytę Lincolna w teatrze happy endem ;) Ale ogólnie słabizna.

ocenił(a) film na 5
harry_rabbit

Jak zrobią "George W Bush- terrorist hunter", to główny bohater pójdzie na końcu do McDonalda i oglądać wyścigi NASCAR

ocenił(a) film na 3
christ_off

Ufam, że wiesz o co chodzi z teatrem? ;)

ocenił(a) film na 5
harry_rabbit

Jak wspomniałem w głównym poście, nie dałem rady do końca...ale, by nadążyć za światem, zaraz sobie zobaczę końcówkę

ocenił(a) film na 3
christ_off

Umm, ale to nie zobaczysz tego w filie. Nie wiem czy to spojler - chyba raczej fakt potrzebny do zrozumienia filmu: Prezydent Lincoln został zastrzelony w teatrze.

ocenił(a) film na 5
harry_rabbit

Zobaczyłem już, i się domyśliłem o co ci chodziło, trochę historii znam

ocenił(a) film na 6
christ_off

Ja czekam na film Barack Obama_-Werewolfes Hunter^^ Film ogólnie średni aczkolwiek zakończenie mi się podobało (scena w czasach współczesnych)...

christ_off

Również nie wytrzymałem do końca. Kina tak niskich lotów dawno nie oglądałem.

ocenił(a) film na 6
draugr

No żenujący pomysł, ale jako film akcji słaby nie jest.

ocenił(a) film na 6
Nashael

Dobra, skończyłem właśnie oglądać.
Film nie jest słaby. Wampiry to metafora. Abrahama jako największego Amerykańskiego bohatera musieli przedstawić jako herosa ścinającego drzewa jednym cięciem.
Dla osób które nie znają historii państw innych niż polska polecam artykół na wiki o wojnie secesyjnej i o tym kim byli konfederaci.

ocenił(a) film na 6
Nashael

u ;p

ocenił(a) film na 5
Nashael

Ale te podskoki na pociągu, chyba nie są metaforą skoków rozwojowych i myśli technicznej następnego stulecia??

Nashael

Film jest idiotyczny, abstrahując od pomysłu na fabułę. Akcji jest niewiele, a wszystkie jej sceny są wtórne(machanie siekierą, zwalnianie tempa w paru momentach).

użytkownik usunięty
Nashael

Ja rowniez wychwycilem metafore w tym filmie ale ogolnie film jest na zenujacym poziomie z idiotyzmami w tle a ceny po prostu tak smieszne i nudne powtarzanie tych przeokrutnych zwolnien... wizualnie to byla po prostu masakra.

ocenił(a) film na 6

Co racja to racja.

ocenił(a) film na 2
christ_off

Też nie dałam rady, czytałam książkę i mimo że staram się nigdy nie porównywać to twórców tej ekranizacji powinno się posłać prosto do piekła za to co zrobili z fabułą i postaciami (bo o walkach to nawet nie chce mi się pisać żeby mi ciśnienie nie skoczyło).