PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Wyłączyłam film pod koniec i nie mam zamiaru do niego wracać. Porażka. Film ukazujący narcyzm amerykanów. Jacy ci amerykanie są fajni, dobrzy, mądrzy i sprawni fizycznie a wszelkie narodowości, które to podważają to czyste zło, hahahahahaha. Tak lubię horrory... ale zawód:/

Bulwa_Zaglady

Dobry rip z kamerki co ?

ocenił(a) film na 7
Bulwa_Zaglady

A czego się spodziewałeś po tytule? Traktatu filozoficznego?

P.S. Przyznawaj się dalej publicznie do piractwa publicznie, śmiało, udowodnij że nie tylko Amerykanie nie grzeszą intelektem.

Zapiekanka

To oglądanie filmów online ma ścisły związek z intelektem?

Wysoce interesująca teoria.

ocenił(a) film na 7
Vash

Dobrowolne i publiczne przyznawanie się do czegoś, co jest nielegalne ma związek z intelektem. Mógł od razu podać adres, po co ktoś ma się męczyć po IP.

Bulwa_Zaglady

chyba film grany jest w kinach a ty już oglądasz sobie na kompie. brawo.
ale mniejsza o to. możesz mi powiedzieć po co wrzuciłeś to coś"acy ci amerykanie są fajni, dobrzy, mądrzy i sprawni fizycznie a wszelkie narodowości, które to podważają to czyste zło" . to film amerykański, nakręcony w Ameryce, za amerykańskie pieniądze i opowiadający o amerykańskim prezydencie. co w tym dziwnego? niedawno miał w Polsce powstać film o naszym byłym prezydencie z funduszy Ambergold. czy to oznacza, że Amerykanie, Francuzi czy Japończycy będą pisać "jacy ci Polacy są fajni, dobrzy, mądrzy i sprawni fizycznie bo skaczą przez płoty a wszystkie inne nacje to czyste zło"??