Wyłączyłam film pod koniec i nie mam zamiaru do niego wracać. Porażka. Film ukazujący narcyzm amerykanów. Jacy ci amerykanie są fajni, dobrzy, mądrzy i sprawni fizycznie a wszelkie narodowości, które to podważają to czyste zło, hahahahahaha. Tak lubię horrory... ale zawód:/
A czego się spodziewałeś po tytule? Traktatu filozoficznego?
P.S. Przyznawaj się dalej publicznie do piractwa publicznie, śmiało, udowodnij że nie tylko Amerykanie nie grzeszą intelektem.
Dobrowolne i publiczne przyznawanie się do czegoś, co jest nielegalne ma związek z intelektem. Mógł od razu podać adres, po co ktoś ma się męczyć po IP.
chyba film grany jest w kinach a ty już oglądasz sobie na kompie. brawo.
ale mniejsza o to. możesz mi powiedzieć po co wrzuciłeś to coś"acy ci amerykanie są fajni, dobrzy, mądrzy i sprawni fizycznie a wszelkie narodowości, które to podważają to czyste zło" . to film amerykański, nakręcony w Ameryce, za amerykańskie pieniądze i opowiadający o amerykańskim prezydencie. co w tym dziwnego? niedawno miał w Polsce powstać film o naszym byłym prezydencie z funduszy Ambergold. czy to oznacza, że Amerykanie, Francuzi czy Japończycy będą pisać "jacy ci Polacy są fajni, dobrzy, mądrzy i sprawni fizycznie bo skaczą przez płoty a wszystkie inne nacje to czyste zło"??