PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

można by umieścić w horrorze "Tusk vs. Kaczyński.

ocenił(a) film na 6
Drago94

Jakby coś takiego nakręcili to bym obejrzała :P Chociażby z czystej ciekawości :)

karolina_cichowicz12

Popieram Cię, Karolino! :D ale gdyby miało się to jednak pozytywnie skończyć, to wampiry musiałyby wykończyć obu głównych bohaterów w pierwszej godzinie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
karolina_cichowicz12

" Donald Tusk: Łowca Kaczorów 3D "

:D

ocenił(a) film na 6
ZSGifMan

Hahaha :P

ZSGifMan

Hahahahahaha. Dobre:)

ocenił(a) film na 7
ZSGifMan

Hhahahaha

Drago94

Podobno ma być film o Smoleńsku. Kiedyśtam. Więc może?
Anton Maciorewicz, niczym Van Helsing, będzie przebijał kołkiem ruskie wąpierze. Sztuczna mgła będzie pełzać po ziemi, a z wraku Tupolewa będą wypełzać zombiaki...

ocenił(a) film na 4
dominiorek

A jak to pisałeś to w ogóle przychodziło Ci do głowy, że w rok po tym świat wywróci się do góry nogami i przynajmniej część z tego co napisałeś będzie prawdą?? @:-) @:-)
Zasadniczo nie chodzi mi o filmy bo takowe to co najmniej 2 powstały, jeden w miarę prawdziwy drugi nabożny @:-) tylko o to ściganie... chociaż obecny minister bardziej przypomina mi profesora Moriarty'ego, ale ścigać to on potrafi ścigać i może nawet przebijać tylko nie bardzo jest władny poszaleć dalej jak na Lubelszczyźnie czy Podlasiu (ewentualnie Białostoczczyźnie) to całą swą zajadłość skierował przeciwko "wampirom", które z pełną zajadłością ściga po kraju cała jego formacja polityczna @:-)

gandalfszalony

To się nazywa prekognicja.
Znam też o wiele straszniejsze tajemnice, w tym wynik przyszłych wyborów... Ale o tym cicho sza!

ocenił(a) film na 4
dominiorek

@:-) @:-)

PS.
Zasadniczo w ciemię nie jestem bity i mam się za bystrzaka ponad przeciętną co najmniej @:-), sam używam wyrafinowanych słów, ale w tym wypadku wolałem się w wikipedi upewnić co do tej prekognicji (cóż ona tak konkretnie oznacza) @:-) @:-) No... ale o tym to cicho sza!! @:-)
W każdym razie gratuluję talentów.
Ja niestety posiadam jedynie zdolność logicznego myślenia i analizowania więc co będzie (a co obecnie jest) jeśli... to mogłem z powodzeniem sobie wywróżyć, ale już że w ogóle będzie to tego się jednak nie spodziewałem... przynajmniej te ponad rok temu @:-) A muszę przyznać, że mimo tej mojej analizy następstw hipotetycznych wtedy zdarzeń to ich skala jednak też przerosła nieco moje wyobrażenie @:-)

PS2
A tak jeszcze co do twej pierwotnej wypowiedzi (jak ponownie zerknąłem) to rzeczywiście, że ta prekognicja Cię nie zawodzi bo a propos tych zombiaków to właśnie od jakiegoś czasu zaczęły one wychodzić... szczególnie jeden @:-)