PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54651
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Nie no, ale na serio Tim Burton jako producent? Hmm, to może być ciekawsze niż się wydaje...

ocenił(a) film na 6
Prawdziwy_Idiota

Cóż, pomimo <sarcasm_on>HITU<sarcasm_off> "Jesus Christ Vampire Hunter" być może się skuszę, ale tylko przez wzgląd na mój sentyment do filmów Burtona... Oby nie zrobił z tego czegoś takiego, jak "Alicja w krainie czarów"

toster666

filmy Burtona zawsze (ok - prawie zawsze) mają ten specyficzny klimat, ale LUDZIE - WIDZIELIŚCIE MIĘDZYNARODOWĄ WERSJĘ ZAWIASTUNU?! TO JAKAŚ KPINA

użytkownik usunięty
PotC_Fan

Ale pamiętajmy, że Burton jest tu tylko producentem, więc za bardzo na jakośc/klimat tego filmu nie wpłynie. Może być podobnie jak w przypadku filmu 9, gdzie też sprawował rolę producenta.

Ogólnie i tak czekam na ten film bo wątek Lincolna jako pogromcy straszydeł przewinął się w kinematografii(przynajmniej raz - The AMazing Screw-On Head).

co do produkcji Burtona to można jeszcze spojrzeć na Miasteczko Halloween
ale "nadzieja matką głupich" - niestety

użytkownik usunięty
PotC_Fan

Z tym, że jednak Halloween było pomysłem Burtona, czuwał nad projektem i bł w niego mocno zaangażowany, niestety nie mógł być reżyserem gdyż miałna głowie inne projekty, (Powrót Batmana). Mi bardziej przypomina sytuację z filmem 9.

Ogólnie international trailer tez mnie zawiódł, ten film wydaje mi się jakiś taki miałki... Ale czas pokaże.

Prawdziwy_Idiota

Obsada producenta to wielkie NIC. Po prostu fucha, która nie musi mieć jakiegokolwiek znaczenia w produkcji filmu.

Spielberg produkował każdą część Transformers - i co z tego?