Chciałbym, żebyście podali swoją ocenę filmu i ją uzasadnili. Zauważyłem, że oceny są bardzo różne i ciekaw jestem Waszych opinii o filmie (bez krytykowania kogokolwiek - o gustach się nie dyskutuje). Ja daję 1/10 bo już dawno nie widziałem takiego gniota, a lubię takie filmy typowo rozrywkowe. Fabuła, akcja, gra - dla mnie porażka. No i nie pasuje mi fakt, że z wojny domowej zrobili taki kabaret.
spodziewałeś się rozprawy historycznej od filmu rozrywkowego ? lol
8/10 film bardzo dobry i fabularnie (jak na ten gatunek) i wizualnie, piękne kostiumy i scenografia, muzyka dobrze dobrana, Może były ze 2 przeciągnięte sceny, ale wybaczam :D hahha i te okulary wampirów :P:P
Bardzo mi się podobały efekty w tym filmie np. scena z pociągiem na moście, czy początkowy "lot" Bartsa po "sierpowym" Henry'ego i walka Lincolna z Bartsem wśród koni.
Rozrywka na poziomie i fajnie, że Bekmambetow w USA nakręcił bd film, co się reżyserom z Europy rzadko zdarza...
8/10 Bardzo dobre kino fantasy, jak ktoś oczekiwał historycznego to nie ten dział. Dobre sceny przypominał trochę film Ksiądz 3D(2011). Polecam dobre kino rozrywkowe.
2/10 za jakies tam techniczne sprawy.totalny odmóżdzacz,gowno przez male g....,boję sie przyszlosci kinematografii i nie tylko.to nie jest swiat dla doroslych ludzi