PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
Sparow5

Warto. Gdyby zmienić postać Abrahama Lincolna, wyszedł by prawdziwy, pełnokrwisty film o wampirach. Krew, przemoc i odcinanie głów. Kino pierwsza klasa.

Vicot

widziałeś mroczne cienie?

Sparow5

Jeśli lubisz mroczne i krwawe kino to jak najbardziej. Jest to coś pokroju Underworld.

Sparow5

Polecam-ubaw po pachy:D

ocenił(a) film na 4
Sparow5

To komedia, a nie horror. :D ale ja osobiście nie polecam, szkoda pieniędzy ;)

tomyleejones

lepeij na niezniszczalnych, nie?

ocenił(a) film na 4
Sparow5

dokładnie, wystarczy porównać oceny, ja osobiście sam się wybiorę na Niezniszczalnych 2 w niedzielę :D
Tobie zalecam to samo, bo poważnie... Wiele scen strasznie naciąganych, błędy logiczne, niektóre tak niedorzeczne, że aż się śmiałem. Pomysł jest oryginalny i niezły, ale wykonanie, brak słów.

tomyleejones

hehe, a chcieli mnie na to namowic. Yuma podobno dobra, chociaz spotykam się z rożnymi, zazwyczaj skrajnymi opiniami, jedni, ze to najlepszy polski film od lat, drudzy, ze przereklemowany i pozbawiony blysku, nastawiony tylko na zysk.

ocenił(a) film na 4
Sparow5

ja słyszałem od znajomego, że całkiem dobry. Sam nie mam przekonania do polskich produkcji, film posiadał kilka naciągnięć, ale był dobry, według tego znajomego oczywiście ;)

ocenił(a) film na 7
Sparow5

dzis bylem warto

ocenił(a) film na 7
Sparow5

Też byłem dziś na nim w kinie. I o ile jestem malkontentem w filmach i z dużą rezerwą podchodze do amerykańskich filmów, to ten Lincoln całkiem mi sie podobal. Po prostu fajnie się oglądało i tyle.
Fajne zdjęcia, dobrze prowadzona akcja, efekty spoko , muzyka git.. Na pewno nie nudzi i nie ma jakichś przesadzonych głupich akcji.
Tak więc jako kino rozrywkowe to polecam.

ocenił(a) film na 6
Sparow5

jeśli chcesz się w ogóle zabrać za ten film to TYLKO kino, efekty 3D są znakomite, w domu w 2D wyszła by z tego jedynie chała