Warto. Gdyby zmienić postać Abrahama Lincolna, wyszedł by prawdziwy, pełnokrwisty film o wampirach. Krew, przemoc i odcinanie głów. Kino pierwsza klasa.
dokładnie, wystarczy porównać oceny, ja osobiście sam się wybiorę na Niezniszczalnych 2 w niedzielę :D
Tobie zalecam to samo, bo poważnie... Wiele scen strasznie naciąganych, błędy logiczne, niektóre tak niedorzeczne, że aż się śmiałem. Pomysł jest oryginalny i niezły, ale wykonanie, brak słów.
hehe, a chcieli mnie na to namowic. Yuma podobno dobra, chociaz spotykam się z rożnymi, zazwyczaj skrajnymi opiniami, jedni, ze to najlepszy polski film od lat, drudzy, ze przereklemowany i pozbawiony blysku, nastawiony tylko na zysk.
ja słyszałem od znajomego, że całkiem dobry. Sam nie mam przekonania do polskich produkcji, film posiadał kilka naciągnięć, ale był dobry, według tego znajomego oczywiście ;)
Też byłem dziś na nim w kinie. I o ile jestem malkontentem w filmach i z dużą rezerwą podchodze do amerykańskich filmów, to ten Lincoln całkiem mi sie podobal. Po prostu fajnie się oglądało i tyle.
Fajne zdjęcia, dobrze prowadzona akcja, efekty spoko , muzyka git.. Na pewno nie nudzi i nie ma jakichś przesadzonych głupich akcji.
Tak więc jako kino rozrywkowe to polecam.