PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

ciągle nie mogę uwierzyć, że ten film faktycznie powstaje...beka roku

lunatyk852

Dla Polaków beka owszem, gdyż wy durni Polacy hejtujecie tylko Ameryke.

ocenił(a) film na 6
The_Fallen

taaa mr hamburger szczególnie tej siekiery nie sposób hejtować XD podtrzymuje stwierdzenie założyciela tematu: beka roku ! :]

The_Fallen

człowieku przecież ten film to ewidentna beka Abraham Lincoln Łowca Wampirów weź tu się nie śmiej durny Polaku

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
The_Fallen

czy wyrażenie własnej opinii jest trollingiem? hejterem w tej sytuacji jesteś ty nie potrafisz nawet dostrzec oczywistej ironii.

lunatyk852

Ironii? Tu nie dało się wyczuć ironii.

The_Fallen

to twój nie mój problem :) film z byłym prezydentem USA jako łowcy wampirów? okej tru

lunatyk852

To Prezydent z czasów z 19 wieku, więc nie takie głupie.

The_Fallen

Haha, ty żartujesz prawda? Powiedz że żartujesz...

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

nie takie głupie? wybacz ale nie rozumiem, co według Ciebie nie jest głupie. fakt, że film rozgrywa się w 19 wieku jakkolwiek usprawiedliwia to, że sam pomysł jest absolutnie bzdurny? no chyba, że zakładasz, że wówczas żyły wampiry. w takim wypadku, nie mam pytań.

tsu_chan

Nie widzę tu nigdzie bzdurnego pomysłu. Film przedstawia alternatywną wizję młodego Lincolna walczącego z wampirami. Problem? BRAK!

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

"film przedstawia alternatywną wizję młodego Lincolna walczącego z wampirami" tu jest ten bzdurny pomysł. to tak jakby zrobić film o Kaczyńskim czy Komorowskim czy też Wałęsie walczącym z wilkołakami albo czarownicami... no po prostu... NIE i tyle.

tsu_chan

Wasz problem rodacy ^^

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

nikt z tym problemu nie ma, my się po prostu śmiejemy z głupiego filmu. ^^

tsu_chan

Nie jest głupi. Głupi jest ten kto ocenia film, nim go obejrzy.

The_Fallen

Podbijam "Głupi jest ten kto ocenia film, nim go obejrzy.", także
"Głupi jest ten kto ocenia film, nim go obejrzy." [2]
;)
A co do Kaczyńskiego walczącego z wilkołakami - no krwa, czemu by nie??? Może ktoś by go w końcu polubił!

OneLazyBastard

Tylko, że Abraham Lincoln to taki Prezydent który był nim dość dawno, więc jakoś tak nie czuć idiotyzmu. Zresztą skoro nikt nie wie jak film będzie się prezentował to cicho.

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

dlatego nie oceniam. wyrażam swoją opinię na temat pomysłu na fabułę.

tsu_chan

to nie nazywaj tego filmu głupim

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

nazywam tak ten film patrząc na opis fabuły. dorośnij, każdy ma inne zdanie a Twoje nie zawsze musi być słuszne.

tsu_chan

Nie mów mi żebym dorosnął i opis fabuły tego filmu brzmi głupio chyba tylko dla Polaków.

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

widać nie jesteśmy jeszcze odmóżdżeni.

tsu_chan

Raczej na odwrót.

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

oh na miłość boską, żadna z Tobą drogi użytkowniku rozmowa. jak się zaprze to jak do ściany mówić. według Ciebie to jest dobra fabuła? świetnie, obejrzy sobie film "Opona" jest równie inteligentny.

tsu_chan

tak to jest dobra fabuła...i zamknij się już i nie odpisuj.

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

było nie zakładać tematu skoro nie radzisz sobie z dyskusją. nie każ mi się zamykać bo to cholera niegrzeczne mój drogi. nie znasz mnie więc się tak do mnie nie odzywaj.

tsu_chan

Nie kozacz jak pajac. Myślisz, że mi się wiecznie chce komuś odpisywać?

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

to sam przestań a nie mi mówisz co mam robić ^^

ocenił(a) film na 3
lunatyk852

Oj, dało się wyczuć ironię :)
Muszę przyznać Ci rację... zobaczyłam tytuł, obejrzałam trailer i stwierdziłam, że to faktycznie musi być jakiś żart, niezbyt zabawny zresztą. Tim Burton znany jest z bujnej wyobraźni, ale tego pomysłu na chwilę obecną w ogóle nie podzielam. Może po obejrzeniu zmienie zdanie, choć szczerze wątpie.

ocenił(a) film na 5
mocking_soul

O jakim pomyśle Burtona mówisz,a może by tak przed wypowiedzią zainteresować się choć trochę filmem który jest na podstawie książki.A co do filmu to zwiastun pokazuje czystą niczym nie skrępowaną jazdę bez trzymanki,wielkie bitwy,efekty,mnóstwo spowolnień,akcja i jeszcze raz akcja.Ja od takiego rodzaju filmu niczego więcej nie oczekuje

ocenił(a) film na 3
wisniorzech

Pomysle zekranizowania ksiazki o tak dziwacznej fabule. Oczywiscie, to tylko moja opinia, ale uwazam, ze mieszanie fantastyki, szczegolnie takiego rodzaju, z postaciami historycznymi na ogol kiepsko dziala.
Po za tym, mysle, ze juz wystarczy tego typu filmow o wampirach, w sensie tych ze zbyt duza iloscia efektow i bezmyslnej akcji, a zbyt malej ilosci znaczacej fabuly. Do tej pory uwazam, ze jedynym godnym uwagi jest Wywiad z Wampirem.

mocking_soul

Na Polaków zawsze kiepsko działa, bo Polakom nic się nie podoba.

ocenił(a) film na 3
The_Fallen

Muszę powiedzieć, że marny to argument, jeśli w ogóle można Twoją wypowiedź uznać za argument : ) Więc wrzucasz każdego Polaka po kolei do tego samego worka? A co z różnicą gustów? Ona właśnie odgrywa tutaj największą rolę.

mocking_soul

Ślepy jesteś jeśli nie widzisz jacy są Polacy.

ocenił(a) film na 3
The_Fallen

Po pierwsze, to "ślepa" jeśli już czujesz więlką potrzebę posądzania mnie o to.
Po drugie, równie dobrze mógłbyś stwierdzić że wszyscy Niemcy to naziści, a wszyscy Francuzi to tchórze. Nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz, ale może już czas je zmienić : )
Szkoda mi widzieć osobników Twojego pokroju na tym portalu. Nie masz za grosz kultury, wyzywasz od idiotów, durniów, ślepców. Najwyraźniej nie jest Ci znana sztuka dyskusji. Proponowałabym ją najpierw opanować i zaakceptować fakt, że gusta są różne, bo na tym głównie polegają te dyskusje tutaj.

mocking_soul

Spójrz na komentarze pod filmami, ciągle jakieś hejty albo na ludzi spoza to zrozumiesz. BTW. Mogę podyskutować kulturalnie, ale przynajmniej skończcie hejtować, lub jeśli wam się nie podoba ten film to najzwyczajniej w świecie ''idźcie sobie stąd''

ocenił(a) film na 6
The_Fallen

nauczyli się dzieciaki nowych słów, trollowanie, hejowanie, hype i inne bzdety i teraz wypisują wszędzie non stop, ty buraku nie rozumiesz że ktoś może mieć odmienne zdanie niż ty ? na mnie ten film,po obejrzeniu zwiastunów na razie nie robi wrażenia, mimo tego że byłem już na kilku filmach Burtona w kinie, na ten raczej się nie wybiorę i kij ci w oko mam prawo wyrazić swoje zdanie bez żadnego "hejtowania" i innych nowomodnych słów. A i jeszcze o co tobie chodziło w tym zdaniu "To Prezydent z czasów z 19 wieku, więc nie takie głupie. ", sugerujesz że w 19 wieku istniały wampiry i prezydenci z nimi walczyli ? A co do założyciela tematu, coś czuje że nic złego nie miał na myśli, po prostu wydaje mu się śmieszny, zresztą tak dla mnie jak i moich znajomych, pomysł że prezydent Abraham Lincoln będzie walczył z wampirami, a ty rajcujesz się tym filmem tak mocno że gościa za darmo zacząłeś wyzywać od "durnych polaków", zastanów się czasem zanim coś napiszesz.

FlashGordon_filmweb

Tak, tak nie popłaczcie się spinatorzy.

ocenił(a) film na 3
The_Fallen

"Idźcie sobie stąd"

Mhm, podążając Twoim tokiem myślenia, komentarze na tym portalu nie powinny zawierać choć krztyny krytyki, jedynie samo wychwalanie. Tutaj właśnie nasuwa się na usta pytanie: czy wiesz jak nazywa się ta część portalu? Podpowiem Ci, nazywa się DYSKUSJA. A czy znasz znaczenie dyskusji? Jeśli tak, to powinieneś zdawać sobie sprawę z tego, że różnorodność opinii jest jak najbardziej na miejscu.
Swoją drogą, przeglądałam trochę postów w których się wypowiadałeś i nie byłam zaskoczona widząc jak obrażasz ludzi. Przytoczę kilka przykładów w razie gdybyś nie wiedział o co mi chodzi:

"jak widać ci co obrażają autora tematu to cepy i debile..."

"Sam lubiłem tego aktora frajerze, ale przesadzacie trochę w stosunku do autora tematu."

"A ty masz problem by się zamknąć i przestać robić durne tematy. "

"Jaki sens ma twoja wypowiedź. Widać, że zero u ciebie humoru sztywna pałko."

"Nie zesraj się Astral."

"nic debilu"

"Zresztą jesteś tak głupi, że aż to widać na kilometr. Zrób ten obywatelski obowiązek i pier.dolnij łbem o ściane. "

"Pipka z ciebie i tyle."

"No niestety. Pełno jest ćwoków co film oceniają choć go nie widziało. "

"Widac, ze same debile twojego pokroju w kinie siedziały."

"czyli jesteś debilką."

Możesz podyskutować kulturalnie? Jak na razie nie widzę dowodu na to, że potrafisz. Myślę, że powinieneś wyluzować, wyżyć się na worku treningowym, wyjść na dwór, powdychać świeżego powietrza ; )

mocking_soul

A wiesz chociaż do kogo i dlaczego były kierowane te wypowiedzi geniuszu?

ocenił(a) film na 3
The_Fallen

Właśnie to jest o tyle zabawne, że w tym wypadku kontekst nie jest ważny, chociaż przypuszczałam, że wciągniesz go w to. Nie jest ważny, bo jeśli reprezentujesz sobią wysoki poziom, to reprezentujesz go zawsze. Co z tego, że uważasz argumenty drugiej osoby za bezsensowne i głupie. Argumentami atakuj argumenty, a nie ludzi wyzwiskami. Niestety, z tego co widziałam, na ogół Ty nie używasz żadnych kompletnie argumentów, dlatego nie wiem co Ty tu właściwie robisz. Myślę, że dla takich osób nie powinno być w ogóle miejsca w takich dyskusjach. Nie wnosisz nic, prócz niemiłej atmosfery. Upewniłabym się, że zablokują Ci konto, ale zapewne po prostu zrobisz drugie.

mocking_soul

To jakiego ty chcesz argumentu geniuszu. Upewniłabyś, że zablokują mi konto? A kim ty niby jesteś by takie rzeczy głosić? Zresztą usunięcie mi konta nie jest zbyt dobrym pomysłem. Dlatego zamiast ciągle ze mną rozmawiać i zaśmiecać mi skrzynke to zrób coś. Nie wiem, pójdź do kina na te twoje wielkie ambitne filmy z których nie musisz się ryć lub po prostu daj se siana i nic nie pisz.
Zresztą potrafię pisać kulturalnie, ale jak tu pisać kulturalnie jak się śmiejecie z tego filmu? Aha i jeszcze jedno - macie taką ambitną rzecz jaką jest swój własny gust o którym nawet wspomnieliście, ale to nie pokazuje byście się tym filmem nie interesowali, wręcz odwrotnie ''leci sam hejt''. Ktoś tu jest hipokrytą.

ocenił(a) film na 3
The_Fallen

Nie jestem nikim ważnym, ale wystarczyłoby po prostu zwrócenie uwagi administratorów na Twoje wypowiedzi i ogólnie to jak się zachowujesz.
Dlaczego... cóż, w swojej naiwności mam nadzieję, że zastanowisz się nad swoim zachowaniem, ale wychodzi na to, że Twoja arogancja Ci na to nie pozwoli.
Zrozum po prostu, że są najczęściej dwa typy ludzi tutaj, ci którzy preferują filmy prowokujące głębszy proces myślowy i ci którzy traktują filmy jako lekką rozrywkę. Ani w tym, ani w tym nic złego nie ma. Po za tym, nie wiem jak inni, ale ja wyrażałam po prostu moją własną opinię na temat tego filmu. A raczej nie filmu tylko pomysłu i traileru. Chyba tyle mi wolno?
Jaki znowu 'hejt'... Masz obsesję na tym punkcie. Żadnej hipokryzji tu też nie widzę.
Lunatyk ma rację, dam sobie spokój, bo i tak nic z tego nie wyniknie.
Mam nadzieje tylko nadzieje, że zrozumiesz w końcu o co mi chodzi. Jest to jednak wątpliwe.

mocking_soul

Jesteś hipokrytą. Nie lubisz filmów to rozrywkowych to wiesz gdzie być powinnaś, więc skończ hejtować.

ocenił(a) film na 3
The_Fallen

Znowu muszę Cię poprawiać. Hipokrytką*
Nigdzie nie powiedziałam, że nie lubię filmów rozrywkowych. Nie zaszkodzi czytać ze zrozumieniem : ) Napisałam, że zwykle na takich można tutaj podzielić ludzi. Lubię oglądać i rozrywkowe od czasu do czasu i te drugie. Więc jestem w odpowiednim miejscu.
Na tym koniec. Teraz to Ty mi zaśmiecasz skrzynkę, HIPOKRYTO : )

mocking_soul

Muszę cię poprawić ''Panie hipokryto'' Hehe...tak czy siak na tym koniec oraz bywaj i obym cie nigdy nie widział.

mocking_soul

mocking_soul nie karm frustrata on nie odpuści co dwa posty będzie wyjeżdżał ,,polaczki debile''

lunatyk852

Trudno się nie frustrować kolejnym debilnym tematem w którym ktoś musi oczywiście shejtować film.

The_Fallen

dlatego właśnie POPIERAM ABORCJĘ!

atti

W sensie to było o mnie?