PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Czy dystrybutorzy oszaleli, myślą że ktoś będzie czekał 2 miesiące po premierze?
I dziwić się że ludzie ściągają filmy z netu!

ocenił(a) film na 5
joker_mroczny_rycerz

Z ta premierą to jakaś kpina. Czekać na koniec wakacji?? Ludzie oglądają to już w czerwcu a p*zdy z Polski na koniec sierpnia. Wprost pięknie!
Nic dziwnego (jak to zgrabnie ujmuje przedmówca) czemu szaleją tak klienty p2p i inne "zaciągarki" plików.

ocenił(a) film na 5
joker_mroczny_rycerz

premiera: 21 czerwca 2012 (świat) - fiu,fiu,fiu!!! a ja już dzisiaj byłem normalnie w kinie w Irlandii ;0)

lepig69

W całej Rosji też już można obejrzeć ten film. Dlaczego jesteśmy za resztą Świata?

Kaskady

Eeee tam Rosja, w Kazachstanie ten film już leci w kinach. Właśnie jestem po seansie.

joker_mroczny_rycerz

sądzę że dystrybucja jest opóźniona m.in przez naszych rodzimych i jakże wybitnych tłumaczy.

ocenił(a) film na 5
BrunetteRebelion

Od tłumaczy wara! Nie jest to ich wina. Data leży w gestii dystrybutorów. Teraz mamy Euro, więc kina zaliczają spadek dochodów. Później szykują się premiery hit za hitem, Spider-man, Batman, filmy animowane, Prometeusz. Abraham Lincoln ma małą siłę przebicia w porównaniu z tym wszystkim, dystrybutorzy pewnie uznali, że w sierpniu film będzie miał większe szanse na zarobek. W USA jak widać sukcesu nie odniósł.