Hey Jude, i już chyba ktoś zadawał podobne pytanie.
A tak w ogóle jak można NIE rozpoznać tego na na na na ...
no nic, widać dzisiejsza młodzież w epoce techno i hip hopu zapomniała o prawdziwym dorobku muzyki
Nie, młodzież nie zapomniała o Beatlesach. Ja słucham ich na okrągło, a jestem nastolatką! Proszę nie oceniać wszystkich na raz... Wielu moich znajomych, może nie jest fanami Beatlesów, ale zna ich dorobek całkiem nieźle. A tak w ogóle to Hip-Hopu nie można nazywać muzyką...
Nie oceniam wszystkich na raz. Tylko to było dla mnie trochę szokujące. I nie twierdzę że wszyscy nastolatkowie nie cenią tego, co naprawdę jest wartościowe, jeśli chodzi o muzykę w tym przypadku. A co do hip-hopu to zwojował wiele, można by rzec i nie stwierdziłam do końca, że to jakakolwiek muzyka.
Faktycznie, nie znać muzyki Beatlesow to dla mnie cos niespotykanego i chorego.. ;/ A rzeczywiscie ciezko z piosenki wywnioskowac co to za tytul ;/
kolega mowiac dzisiejsza młodziez zgeneralizował to zagadnienie:D:D oczywiscie ze zdarzaja sie wyjątki...
ja od dluzszego czasu czuje ta muzyke i przyznam szczerze ze sama generalizujac inne grupy jestem zszkowana mimo wszystko ze nie znaja pewnych utworow....
ale coz kazdy ma inne ucho:P