PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259149}
7,3 33 tys. ocen
7,3 10 1 32679
6,6 19 krytyków
Across the Universe
powrót do forum filmu Across the Universe

...jaki tytuł nosi piosenka po czerwonym tle z napisem 'comes the most Original'?

ocenił(a) film na 10
questlove

Hey Jude, i już chyba ktoś zadawał podobne pytanie.

A tak w ogóle jak można NIE rozpoznać tego na na na na ...
no nic, widać dzisiejsza młodzież w epoce techno i hip hopu zapomniała o prawdziwym dorobku muzyki

Klaudynka

dzięki serdeczne.

użytkownik usunięty
Klaudynka

Nie, młodzież nie zapomniała o Beatlesach. Ja słucham ich na okrągło, a jestem nastolatką! Proszę nie oceniać wszystkich na raz... Wielu moich znajomych, może nie jest fanami Beatlesów, ale zna ich dorobek całkiem nieźle. A tak w ogóle to Hip-Hopu nie można nazywać muzyką...

ocenił(a) film na 10

Nie oceniam wszystkich na raz. Tylko to było dla mnie trochę szokujące. I nie twierdzę że wszyscy nastolatkowie nie cenią tego, co naprawdę jest wartościowe, jeśli chodzi o muzykę w tym przypadku. A co do hip-hopu to zwojował wiele, można by rzec i nie stwierdziłam do końca, że to jakakolwiek muzyka.

ocenił(a) film na 7
Klaudynka

Faktycznie, nie znać muzyki Beatlesow to dla mnie cos niespotykanego i chorego.. ;/ A rzeczywiscie ciezko z piosenki wywnioskowac co to za tytul ;/

ocenił(a) film na 10
xysio_2

kolega mowiac dzisiejsza młodziez zgeneralizował to zagadnienie:D:D oczywiscie ze zdarzaja sie wyjątki...
ja od dluzszego czasu czuje ta muzyke i przyznam szczerze ze sama generalizujac inne grupy jestem zszkowana mimo wszystko ze nie znaja pewnych utworow....
ale coz kazdy ma inne ucho:P