PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78247
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

To męskie kino akcji i zawsze jest tak że znajdzie się jakaś smarkula i zawsze jej coś nie pasuje!!! tak samo było z John rambo pani czarrna powiedziała że jest to żałosny film ze względu na brutalność to ja mówię poco pani ogląda takie typu filmy !!!??? dla mnie adrenalina 2 jest świetnym kinem akcji 7/10.

ocenił(a) film na 8
yoqu

Czarna sucha recenja nie majaca sensu przeciez ten film ma bawić i dawać rozrywke ,a nie byc majstersztykiem z przymysleniami moze po prostu nie ogarnełas akcji to by było na tyle , a żenada to niestety twoja recenja
:P

ocenił(a) film na 7
yoqu

W 100 % się z Tobą zgadzam, jakaś zakompleksiona małolata, dla której jedynym spoko filmem jest 'Ania z zielonego wzgórza'. Dziwne że przyjmują tego typu recenzje..

ocenił(a) film na 9
plestar

powinniście przeczytać inne recenzje tej osoby, nie wierzę, że coś takiego FW wystawia publicznie, śmiech na sali...

użytkownik usunięty
yoqu

Dokładnie pani czarna jest żałosną osobą, która nie zna się na filmach. Mam pomysł, kto podziela nasze zdanie niech wpisuje się w tym temacie! Może nasz protest w związku z recenzjami tej prymitywniej osoby na coś się zda!

Zapraszam do wpisywania się!!!!