Sex, Przemoc i Humor. To jest właśnie Adrenalina2. Jeżeli spodziewasz sie po tym filmie jakiejś fabuły lub sensu to lepiej nawet do tego nie podchodz ;p Film ten jest parodią filmów akcji z lat '80 i musze to przyznac - wykonanym w pieknym stylu. 9/10
no dokladnie heheh :D bez kitu nie rokminiam typów, ktorzy ogladaja film o kolesiu ktory spadl z wysokosci jednego kilometra, nie dosc ze przezyl to jeszcze wyjeli mu serce zastapiajac sztucznym, ktore musi co jakis czas doładowywać
i oni w takim filmie szukaja jakiegos sensu...
a potem wypisuja te swoje hejterskie komentarze ;p
propsy dla was ;)
Dokładnie wreszcie jakiś porządny temat a nie ciągle narzekania debilnych "znawców" kina, którzy szukają w Adrenalinie jakiegokolwiek sensu. Film genialny, jeden z najlepszych jakie widziałem, i razem z pierwszą częścią to obok Shoot'em Up najlepsze połączenie kina akcji z komedią. Pozdro dla fanów Cranka. Moja ocena drugiej części to 9.5/10, ale że takiej oceny na filmwebie nie da się wystawić, a i tak ogólna ocena tego filmu jest rażąco niska to daję 10/10 :)
Mój Boże, po co te kłótnie i wyzwiska? Zero kultury! Za używanie wulgaryzmów i obrażanie innych powinno się blokować konta! Film jest sztuką, do jasnej Anielci!, i zasługuje na odpowiedni poziom w dyskusjach, a to co się dzieje na filmwebie jest doprawdy żenujące! Wstyd!
W tym momencie powinienem zacytować jeden z najzabwniejszych rzeczy z tego filmu czyli śmiech Johnnego Vanga, ale ze nie umiem tego zrobić napisze tylko: Ha Ha Ha.
dokładnie tak samo zrobił twój ojciec jak zobaczył ciebie wychodzącego z łona . HA HA HA
coż... i o tym właśnie mówię ...
widać nie macie inteligentnych argumentów, żeby obronić swój film i dlatego pozostają Wam te chamskie odzywki
pogratulować ;)
jagna a po co dawać tu inteligentne argumenty? O tyn pisaliśmy już 100 razy. Film jest genialny i tyle. Po prostu trzeba zrozumieć CZYM EST TEN FILM. Bo jeżeli ktoś myśli, że ten film to rasowy film akcji jest w błędzie. Ten film to genialny pastisz kina akcji, to jest bardziej komedia niż normalny film akcji. Chociaż jeżeli większość filmów akcji miałoby wyglądać tak jak Crank 2 to jestem jak najbardziej za.
Stanęło na tym, że jest to komedia akcji (czy coś w tym stylu). Ok, niech będzie. Co nie zmienia faktu, że film mi się nie podobał i raczej nikt mnie nie przekona, że jest najlepszym filmem świata. A poza tym określanie czegoś mianem pastiszu wcale nie gwarantuje, że będzie to dobry pastisz:)
Zresztą, kurczę, ile osób, tyle sądów. A wiadomo: De gustibus...
Razi mnie tylko wulgaryzm niektórych wypowiedzi. Pozdrawiam.
jagienko. jestesmy w polsce. tutaj sie pije, klnie, pali fajki i jest się olewanym przez państwo po przejściu na emeryture no i mamy łozjebane drogi krajowe. Witamy w ty kurwa jakże zacnym superkraju :]
Jak ci się kraj nie podoba to wypierdalaj z niego jebany debilu. Myślisz, że w innych krajach się nie klnie, nie pije i nie pali fajek? Widać, że jesteś 13 letnim dzieciakiem i mało o świecie wiesz. Po za tym ty jesteś najlepszym przykładem tej grupy społecznej która tylko pije, pali i klnie. Więc przeczysz sam sobie i sam nie wiesz co powiedzieć, chyba przekleństwa w tym twoim ubogim słowniku ci się skończyły więc zmieniasz temat z Cranka na nasz biedny kraj. Tal więc jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to wypierdalaj z tej strony.
z tej strony napewno nie pójdę sobie tylko poprostu będę cię ignorował jebany karaluchu bez krzty mózgu.
Twierdzisz, ze będziesz mnie ignorował, a sam zaczynasz się znowu wyzywać dzieciaku. Przeczysz sam sobie, widać, że jesteś mało rozwinięty intelektualnie, a z takim nie ma co prowadzić rozmowy.
Wypierdalaj
mnie sie jedynie podobal epizod grany przez Chestera Benningtona (LP) i jego zdanie "What the fuck man? What The fuck?!" haha :)