Typowy dres z ciebie.Naciskam w tobie czerwony guzik,a ty jak automat się podpalasz....Umc Umc Umc
Kopiuj,wklej,kopiuj,wklej zupełnie tyle razy napisane ile chuji w tobie twojego ojca umc umc umc
KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!! KoWaL_DaRek_KwAdRaT CHUJ I KURWA!!!
Dokładnie, a kiedyś był to taki pożądny portal, a teraz masa postów od dzieci, które wychwalając takie (kiepskie) filmy jak Adrenalina 2 dodatkowo uważając się za wielkich znawców kina...
0wner odpuściłbyś wkońcu, jeszcze na początku twojej posty były zabawne teraz są śmieszne, a wręcz żałósne.
Adrenalina 2 niby ma wszystko co powinno mieć dobre kino akcji, ale zostało zrealizowane w sposób poniżej przecietny i to kladzie cały film:słaba gra aktorska, mometami wręcz irytująca, absurdalne pomysły twórców(zwłaszcza w końcówce)wlaściwie cały film jest zbudowany na absurdach(ale to akurat nie jest duży minus, bo można przymknąć na to oko), mątaż też może nie przypaść do gustu, dialogi też nie najwyzszych lotów, które zamiast bawić, niestety nudzą. A za to wszystko można winić twórców, którzy wpakowali do filmu zbyt wiele pomysłów - jak widać nie do końca przemyslanych.
ludzie, po co nam tematy, skoro pod każdym znajduje się mniejsza lub większa ilość bluzgów?
zgadzam się w pełni, adrenalina 2 rozczarowała mnie totalnie. w porównianiu do pierwszej części wszystkiego było 10x więcej, i o 10x niestety za dużo. szkoda czasu.
A co innego można napisać pod tematem ''shit''; ''syf''? Tylko zbluzgać tych zjebanych prowokatorów.
Do prymitywów: Owner i Baribalfw
Większych chamów i prostaków, to ze świecą szukać..
A film, generalnie słaby 3/10.
ale jak widać film jest głównie adresowany do chamów i prostaków, bo właśnie takim osobą ten film się podoba, czego świadectwem są posty Owner'a, Baribalfw'a i Brat Tomasza Kolebki.
dokladnie...
ja uwazam, ze tym filmem moga sie zachwycac tylko podjarani malolaci jak ci
przez ciebie wymienieni lub osoby w pewien sposob ograniczone by nie
napisac po prostu glupie...
Ach nie moglibyśmy rozpocząć merytorycznej rozmowy np. jaka scena podobała się w Adrenalinie 2 najbardziej/wypadła najgorzej. Mógłbym "rzucić" kilka propozycji:
- Vang strzepuje popiół z peta do otwartej klatki piersiowej Cheva
- Chev wkłada shotguna do dup... członka Triady
- Psy pałują Cheva pod klubem ze striptizem
- Szalony Chińczyk wymachuje gatkami "lemonki", podczas wywiadu udzielanego tv przez staruszkę, o tym jak Chev napastował ją... nie ważne jak
Wcześniej założyłeś 3 normalne tematy i sam widzisz co się z nimi stało, tu nie da się normalnie podyskutować, ktoś komu nie podoba się film zamiast wtrącać się do takiego tematu powinien założyć swój własny.
A tak naprawdę to wogóle tym co się nie podobał bardzo dużo czasu spędzają na tym forum, dziwne to jest.
do porzadnej dyskujsi trzeba kilka normalnych osob, w miare inteligentnych
i posiadajacyh choc odrobine kultury i pojecia o kinie, nie masz za grosz z
zadnej z tych cech...
No tak się właśnie składa że pierwszym pojebem który zapierdolił tam temat jesteś ty. Hehe co za zjebek.
nie moja wina, ze uwazam, iz fani tego filmu albo sa kretynami albo
malolacikami i jeszcze sie tak oburzaja gdy slysza prawde o sobie:)
O kurwa zjebek myśli że ktoś się oburza albo przejmuje jego pościkami, oj zjebek kiedy oni ci jeść dadzą a nie cię tylko popierdalają przy tym kompie.
przejmujesz sie i wiesz, ze pisze prawde:) inaczej bys sie tutaj nie
produkowal:)
ale nie martw sie, to minie za kilka lat gdy dorosniesz:)
Oj zjebek nie wyprodukuje ci jedzenia, zjebek nie martw się, od tego pierdolenia szybko się wykończyć, do nogi, pisz dalej, zjebek zawsze poniżony.
Scena z mnichem - dziadkiem z shaolin, co przeszczepili mu serducha cheva, jak jeździ po mieście i kiedy podrywał czekoladkę - wypas. Muzyka jaka leciała gdy czekoladka przechadzała się po ulicy - wypas.
wypas?
mozesz rozwinac? bo jakos nie rozumiem co w tym fajnego, ze stary dziad z
przeszczepionym sercem jezdzi za prostytutkami, a muzyka? nie zapadla mi w
pamiec kompletnie, wydawalo mi sie, ze leci jeden kawalek przez caly film,
w kazdym razie nic nadzwyczajnego...
dlugo myslales nad tym co napisac?
czy po prostu masz tylko takie g.... w glowce i nie jestes w stanie
skonstruowac normalnego zdania choc bys nie wiem jak sie staral:)
O zjebek się rozprzestrzenia na całe forum, oj zjebek przyjedź to cię nakarmie. Zjebek do nogi, rozmnażaj się dalej.
oj zjebek już ci pisałem że nic dla ciebie nowego nie ma i nie będzie, zjebek do nogi, przydałby się mi taki posłuszny zjebek, a zjebek przynieś browar bo mnie suszy. Zjebek pisz dalej, zjebki to lubią, zjebki są po to by pisać, zjebek z ciebie jak i cała twoja zjebana rodzinka zjebków, jaki macie przydomek, zjebki małe czy kurwy?
Są filmy, które nic nie wnoszą (Infiltracja). Są filmy poprawne, ale nudne, na które szkoda czasu (Wodny Świat). Są również filmy, które charakteryzują się komizmem na pograniczy dobrego smaku (cykl Straszny Film). Chodzi o to zawsze aby stworzyć coś unikalnego i niepowtarzalnego - beczkę pomysłów. Ale to nie wystarczy. Trzeba je jeszcze dobrze zrealizować. Moim zdaniem, powołując się tylko na siebie, twierdzę że ów film, ma tą ostatnią własność o której napisałem. Dlatego wypas.
Wodny Świat widzialem kilka razy i nie uwazam, ze szkoda na niego czasu...
a Infiltracja tez niezly film...
a w filmach nie zawsze chodzi o to by stworzyc jak to okresliles "beczke
pomyslow" z dobra realizacja - skad wogole taki pomysl?
Powielanie czegoś w nieskończoność, jakiś pomysłów nie ma sensu np. Matrix Reakywacja..., Rocky 2,3...
no nie wiem, mam inne zdanie, wiele z kolejnych czesci danych filmow jest
naprawde udanych, inaczej jest w przypadku Crank, 1 naparwde niezla,
szybkie tempo, akcja, powiedzmy, ze niezly pomysl na film, film w zasadzie
prosty, nie wymagajacy myslenia dla odstresowania sie, a przynajmniej ja go
tak odebralem, ale czesc 2 to juz dla mnie calkowita porazka, meczylem sie
ogladajac go i nie moglem sie doczekac konca, wszystko w nim zostalo
przesadnie podkrecone, owszem taki moze i byl zamiar tworcow ale ja nie
kupuje tej bajeczki...
Na pierwszy rzut oka koneser kina powie po obejrzeniu Adrenalina 2, że ten film to jakiś obłęd. Ja widzę w nim kpinę z tych wszystkich kiepskich kryminałów, sensacyjnych porażek, wojennych niedoróbek, że aż chce mi się krzyczeć: "Finally". A na końcu powinna lecieć piosenka bacznij! Eminem'a spocznij! "We made you".
ja tej "kpiny" w tym filmie nie dostrzegam, dla mnie jest on komercyjna
papka, ktora ma przyniesc jak najwiekszy dochod, a ze w szczegolnosci
podoba sie on widzom nieletnim to cel ten moze zostac osiagniety...
i jakos nie widze w nim zadnych przeslanek, parodii innych filmow czy proby
wysmiania danych filmow/gatunkow i zdania nie zmienie...
tyle...