Adrenalina

Crank
2006
7,0 169 tys. ocen
7,0 10 1 169362
5,8 22 krytyków
Adrenalina
powrót do forum filmu Adrenalina

Badziew

ocenił(a) film na 2

Dawno na filmie się tak nie wynudziłam ... Nie radzę oglądać tego filmu w nocy, bo grozi zaśnięciem... Ja ledwo to obejrzałam... Przez cały film koleś rozwala wszystko, co napotyka na swej drodze, z wszystkimi się klepie, żeby sobie tej adrenaliny dostarczyć. Masakra. Może i pomysł na film dobry, gorzej z wykonaniem. Ja oceniam 2/10. Badziew, badziew i jeszcze raz badziew.

ocenił(a) film na 6
katrina1230

Chyba Masz jakieś problemy z sobą i sama sobie zaprzeczasz , Adrenalina to film AKCJI, więc czego chcieć więcej oprócz bijatyk i rozwałki wszystkiego ? Można temu filmowi zarzucić brak realizmu, czy głupotę ( ale to przecież film akcji, który ma taki być z założenia), ale na pewno nie, że był nudny.

ocenił(a) film na 2
Frg

Widziałam dużo filmów AKCJI. To gatunek filmu, który uwielbiam oglądać. Zobacz sobie na opinie ludzi!! 3/4 ludzi myśli tak samo. Nie było w tym filmie żadnej ciekawej fabuły! To jest tylko moja opinia, nie pasi, trudno

ocenił(a) film na 10
katrina1230

wytnij sobie żebro i zrób sobie dobrze :] wieś tańczy i śpiewa pozdrów mame :) ktos w koncu musial urodzic taką heo

ocenił(a) film na 2
catherine_kruk

kim ty w ogóle jesteś? Źle się czujesz? Wezwać jakiegoś lekarza????

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
katrina1230

Sokojnie, troche pojechaliscie z koksem, ale..........
ten film jest dobry, szybki, z dobrym i dobrze grającym aktorem. Jest spokonie warty obejrzenia i...... nie obrażajcie się jak błoche cioty!

ocenił(a) film na 10
arczenti10

take it easy :D
:] mi tez sie podobał
fgfgfgfgfggfdgfdgfd

ocenił(a) film na 2
catherine_kruk

Po Twoich komentarzach tylko widać, jak inteligentną osobą jesteś i jak się promujesz :) Żenada :) Po prostu szok, że tacy ludzie jeszcze istnieją na tej kuli ziemskiej.