Adrenalina

Crank
2006
7,0 169 tys. ocen
7,0 10 1 169362
5,8 22 krytyków
Adrenalina
powrót do forum filmu Adrenalina

ROCKSTAR !~ "GTA" !

ocenił(a) film na 10

CIEKAWI MNIE ŻE WIELE OSÓB NAPISAŁO TAKĄ RECECENZJę O FILMIE : GNIOT, NUDA I STRATA 1,5h żYCIA...

PO 1. ROCKSTAR BYłO PATRONEM TEGO FILMU, FILM MIAł BYć NA PODSTAWIE GRY "GRAND THEFT AUTO"/// sprytni i obczajeni mogli wyczaić logo R na napojach i napisach końcowych/
PO 2. PODOBNA SYTUACJA DO SILENT HILL... TE FILMY Są ROBIONE Z MYśLą O FANACH SERII GIER ! JAK KTOś MOżE OCENIAć NIGDY NIE WIDZąC GRY I NIE MA POJEęCIA O CO W FILMIE MA CHODZIć...

ocenił(a) film na 2
xyz_9

Kiedyś byłem fanem gier! ? byłem fanem serii GTA! i nawet dzisiaj bym zagrał ? ale film jest dla mnie gniotem ? zapraszam na mój temat ?Fenomen g*wna ? apel? ? temat na który trzeba spojrzeć z przymrużeniem oka ? niestety nie wszystkim się to udało :P

ocenił(a) film na 8
Lenin_2

DO LENINA !

CZŁOWIEKU O CO CI CHODZI ? GRAłEś W GTA I TY PRóBUJESZ JECHAć TEN FILM ? MOżE GRAłEś W JAKIEś GTA OD RUSKICH ALBO ETIOPSKICH 50 CENTóW ZE STADIONU ? PODMIENILI CI GRE A TY CWANIAKOWAłEś...

W GTA CHODZI O BIEGANIE ZE SPLóWą, STRZELANIE DO LUDZI I łOJENIE SAMOCHODóW. GRASZ PSYCHOPATYCZNYM BOHATEREM I O TYM SAMYM JEST TEN FILM. ZEROWA FABUłA, TYLKO STRZELA, KRADNIE I DYMA PANNE NA ULICY...

PRZYKRE, ALE LUDZIE LUBIą OD CZASU DO CZASU TAKIE GóWNO. JA SAM LUBIłEM POGRAć W GTA I FILM WEDłUG MNIE TO śWIETNE ODZWIERCIEDLENIE GRY...

ocenił(a) film na 1
xyz_9

CZŁOWIEKU, nie bluźnij na SILENT HILL w taki sposób...
Czy Ty kiedykolwiek widziałeś tą grę? Pewnie nie, skoro uważasz, że ten film jest do niej podobny... Śmiech na sali...

ocenił(a) film na 8
Enix

Dokladnie film Silent Hill nie ma takiego klimatu jak gra!! A co do Crank to nie wydaje mi sie aby to bylo na podstawie GTA. W filmie mimo wszystko chodzi o cos innego...on nie robi rozruby bo chce, tylko bo musi! Pamietajmy o tym, ze byl morderca na zlecenia, mordowal po cichu! Wiec uwazam ze porownanie do GTA nie ma sensu.