Adrenalina

Crank
2006
7,0 169 tys. ocen
7,0 10 1 169362
5,8 22 krytyków
Adrenalina
powrót do forum filmu Adrenalina

przeciez to jest rzeznia nie trzymajaca sie kupy z masa trupów i popaprana fabułą i zdjeciami

ocenił(a) film na 10
tomasz1982

:D:D
nie mo dobry jesteś koleś
:D:D
naćpani :D spoko

ocenił(a) film na 9
tomasz1982

tak kretynie ćpaliśmy całe święta, te ryby,sałatki i opłatek- co za koks
jeśli nie zrozumiałeś fabuły to sam pewnie się naćpałeś przed obejrzeniem, a film jest bardzo dobry, bo nie przynudza jak ty ćpunie

deamon82

ssij "kretynie" !!!!!!!!!!!!!!
a co tu jest do rozumienia?????
i jak cie jaraja sceny typu "walenie przy malolatach w autobusie " itp to masz problem, p.Lew Starowicz moze ci pomoze.........
tylu naciaganych scen i motywów juz dawno nie widzialem....
ocena 5/10

tomasz1982

jaki typ

ocenił(a) film na 9
tomasz1982

widać masz problemy, nic nie pisałem o takiej scenie, nawet jej sobie nie przypominam, jesli tobie to utkwilo to może masz odchyły i powinienes się leczyć, i jeszcze wyskakujesz z ssaniem, może lubisz takie zabawy, ale wiem jedno w 1982 to ty się raczej nie urodziłeś ciapciaku

ocenił(a) film na 6
tomasz1982

naćpany to jest twoj stary a ty tazem z nim

ocenił(a) film na 9
tomasz1982

IMO o to właśnie chodziło. Zdjęcia są może chwilami dynamiczne na siłe, ale i tak bardzo fajnie to wygląda, szczególnie że niektórych sztuczek do tej pory nigdzie nie widziałem. Pomysł z "chińskim koktajlem" pewnie też jest na bakier z wszystkimi możliwymi prawidłami medycznymi. Ale co tam; chciałem szybkiego, dynamicznego filmu akcji i to właśnie dostałem. Bonusowo jeszcze się pośmiałem troszkę :) Dla mnie 9/10

ocenił(a) film na 10
tomasz1982

wyluzuj każdy ma prawo do wlasnego zdania...
btw jak Ci sie tak nie podobal to po co piszesz na forum...
Użyj argumentów a nie obelg...ćpunie...hehe
Tak to jest z loodzmi ktoorzy chca zaimponować a nie maja czym...

ocenił(a) film na 8
tomasz1982

zamiast pierdolić głupoty idz opierdolić matke ze zapaliła światło i cię przez to ojciec nie dorobił

użytkownik usunięty
tomasz1982

kup sobie gosciu dropsa i poturlaj go do rumunii